Τρίτη 4 Μαρτίου 2025

Παραιτήθηκε ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας, Χρήστος Τριαντόπουλος

Παραιτήθηκε ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας, Χρήστος Τριαντόπουλος

Ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας, Χρήστος Τριαντόπουλος, από το βήμα της βουλής ανακοίνωσε την παραίτησή του.


Σε εξέλιξη βρίσκεται η συζήτηση στη Βουλή για την πρόταση του ΠΑΣΟΚ για σύσταση προανακριτικής επιτροπής της Βουλής για ενδεχόμενα αδικήματα του υφυπουργού Χρήστου Τριαντόπουλου για την υπόθεση του «μπαζώματος» στα Τέμπη.


Όπως τόνισε ο ίδιος για να διευκολύνει τη διερεύνηση της τραγωδίας, δήλωσε την παράιτησή του.


Σημειώνεται πως ο Υφυπουργός Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας, Χρήστος Τριαντόπουλος έχει ξεκαθαρίσει πως με την απόφαση για σύσταση της Επιτροπής θα παραιτηθεί από τη θέση του Υφυπουργού «προς διευκόλυνση της διαδικασίας και του έργου της Κυβέρνησης».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365