![]() |
Βγήκε η απόφαση για την έφεση της ΑΕ Πολυκάστρου στην ΕΠΣ Κιλκίς |
Απορρίφθηκε η έφεση της ΑΕ Πολυκάστρου για το παιχνίδι της με τον ΠΑΟΝΕ Επταλόφου και έτσι χάνει οριστικά το πρώτο παιχνίδι με 3-0 τέρματα, ένα παιχνίδι που είχε διακοπεί στο 94’ κι ενώ προηγούνταν η ΑΕ Πολυκάστρου με σκορ 3-2.
Η ΕΠΣ Κιλκίς όρισε τον δεύτερο αγώνα της ΑΕ Πολυκάστρου με τον ΠΑΟΝΕ Επταλόφου από τον οποίο θα αναδειχθεί ο πρωταθλητής της ΕΠΣ Κιλκίς, αντίπαλος του πρωταθλητή της ΕΠΣ Πέλλας ΠΑΟΚ Δυτικού, στην πρεμιέρα των μπαράζ ανόδου για την Γ’ Εθνική.
Ο τελικός της ΕΠΣ Κιλκίς θα γίνει την Κυριακή 4 Μάϊου, στο γήπεδο του Χέρσου στις 14.30.
Αναμένεται πλέον η απόφαση της ΕΠΟ για την πρεμιέρα των μπαράζ ανόδου στη Γ’ Εθνική όσον αφορά τον δεύτερο όμιλο, με πιθανή ημερομηνία την Τετάρτη 7 Μαΐου.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:
Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.
Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.
Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.
Η συντακτική ομάδα του Aridaia365