![]() |
Σημαντικές οι πρώτες ανανεώσεις στον Όλυμπο Αψάλου |
Νωρίς σήκωσε τα μανίκια ενόψη της νέας σεζόν η διοίκηση του Αλέξανδρου Τσαβδαρίδη για λογαριασμό του Όλυμπου Αψάλου, καθώς ανακοίνωσε την παραμονή στην ομάδα τριών αξιόλογων παικτών, που ήταν από τους κορυφαίους συντελεστές στην κατάκτηση του τίτλου και φυσικά στην άνοδο συην Α1.
Οι ερυθρόλευκοι θα έχουν στο ρόστερ τους και για την νέα σεζόν τον έμπειρο αμυντικό Λάζαρο Ορφανίδη, τον δυναμικό μέσο Παναγιώτη Μερτζάνη και τον ικανό επιθετικό Παναγιώτη Μουρατίδη. Τρείς πολύ καλοί παίκτες που αναμένεται να βοηθήσουν και η εισήγηση του τεχνικού Κώστα Μποζίδη για την παραμονή τους στην ομάδα, μόνο τυχαία δεν ήταν.
Κοιτάξτε να τα βρείτε με τους γηγενείς.
ΑπάντησηΔιαγραφήpoioi ghgeneis den tha meinei oute enas ,persy parousiazane se olous oti tha ginei omada apo to xwrio kai fetos tha paroyne 15 ksenous.
Διαγραφήαυτοι οι τρεις ειναι δυναμιτακη μπροστα στην βομβα που θα σκασει απο σκυδρα μερια ,ετοιμαστειτε τα Κ+++ πεσανε .
ΑπάντησηΔιαγραφή