Ευχαριστήριο για την άψογη συνεργασία
Με μια μακροσκελή ανακοίνωση ο Πανεδεσσαϊμός ανακοίνωσε το τέλος της συνεργασίας του με τον προπονητή Γιώργο Καραϊσαρίδη ευχαριστώντας τον παράλληλα για το έργο που επιτέλεσε κατα την διάρκεια της παραμονής του στον σύλλογο.
Δείτε την ανακοίνωση:
«Μετά την ολοκλήρωση των φετινών αγωνιστικών υποχρεώσεων και κατόπιν συνολικής αποτίμησης της ποδοσφαιρικής περιόδου, αποφασίστηκε, κοινή συναινέσει, η λύση της συνεργασίας με τον προπονητή της αντρικής ομάδας κ. Γεώργιο Καραϊσαρίδη.
Η διοίκηση του συλλόγου ευχαριστεί θερμά τον Κο Καραϊσαρίδη για την άψογη συνεργασία και την τιμή που μας έκανε να πορευτεί μαζί μας κατά τη διάρκεια της σεζόν.
Ο ίδιος υπήρξε πρωτεργάτης του εγχειρήματος για την δημιουργία ενός υγιούς αθλητικού οργανισμού με όραμα, αξίες και κοινωνικό αποτύπωμα αλλά και ο εμπνευστής της δημιουργίας του Γυναικείου Τμήματος , καθώς και του Τμήματος ΑμεΑ του συλλόγου – δύο πρωτοβουλίες που αγκαλιάστηκαν με ενθουσιασμό και συγκίνηση από την τοπική κοινωνία, αποτελώντας πλέον αναπόσπαστο κομμάτι της ταυτότητας του Πανεδεσσαϊκού.
Του ευχόμαστε ολόψυχα καλή συνέχεια στην επαγγελματική του πορεία, με υγεία και επιτυχίες σε κάθε μελλοντικό του βήμα.»
Με εκτίμηση,
Το Διοικητικό Συμβούλιο
Κατάφερε και δεν εβγαλε αυτή την ομάδα που έχει τόσο ποιότητα και τόσους παικταρδες με ένα πρόεδρο που τα χώνει με έναν κώνο θα έβγαινε άξιος πάντως και αγαπητός σε όλο το νομό ο κοουτς
ΑπάντησηΔιαγραφήΑφήνω πίσω μου συντρίμμια εκτός αν είσαι οπαδός του δυτικού που λογικά έγινε ο αγαπημένος σου κοουτς
ΑπάντησηΔιαγραφήΑντικείμενα ο πανεδεσσαικος - νησί έπαιζε το καλύτερο ποδόσφαιρο στην κατηγορία κάτι που πιστώνεται στον ίδιο! Επίσης στον ίδιο πιστώνεται και η επική γκάφα για το -6!
ΑπάντησηΔιαγραφήΟπου πηγε σταχτη και μπουρμπερι. ειδαμε ποιοτικο ποδοσφαιρο απο την ομαδα και αυτο χαρην στους πολυ καλους ποιοτικους παιχτες που ειχε .
ΑπάντησηΔιαγραφήΠλεον θεωρω πως ο Μυλωνας θα τα παει καλυτερα.