Τρίτη 24 Ιουνίου 2025

Σοκ: 54χρονος σκότωσε την κουμπάρα του και αυτοκτόνησε

Τα κίνητρα της αποτρόπαιας πράξης παραμένουν άγνωστα

Μία ανείπωτη τραγωδία σημειώθηκε το απόγευμα της Τρίτης, στα Πηγάδια του Δήμου Αμφιλοχίας, όταν σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ένας 54χρονος άνδρας φέρεται να δολοφόνησε την κουμπάρα του, 51 ετών, και στη συνέχεια να έβαλε τέλος στη ζωή του.


Όπως μεταδίδει το agriniopress.gr, η άτυχη γυναίκα, μητέρα τριών παιδιών και κάτοικος της περιοχής, εντοπίστηκε νεκρή, ενώ λίγο αργότερα βρέθηκε και ο δράστης-αυτόχειρας.


Τα κίνητρα της αποτρόπαιας πράξης παραμένουν άγνωστα, ενώ η αστυνομία έχει ξεκινήσει προανάκριση για να διαλευκάνει τα αίτια της τραγωδίας. Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, οι δυο τους διατηρούσαν φιλική και συγγενική σχέση, καθώς η 51χρονη ήταν κουμπάρα του δράστη, γεγονός που καθιστά το περιστατικό ακόμη πιο σοκαριστικό για την τοπική κοινωνία.


Στο σημείο έσπευσαν αστυνομικοί από το Αστυνομικό Τμήμα Εμπεσού, οι οποίοι απέκλεισαν την περιοχή και συνέλεξαν στοιχεία από τον τόπο του εγκλήματος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365