![]() |
Τέλος εποχής για την ΑΕ (ΝΠΣ) Σκύδρας |
Την αναστολή του ανδρικού τμήματος έκανε γνωστή η ΑΕ Σκύδρας, ευχαριστώντας παίκτες, προπονητές φιλάθλους, χορηγούς και λοιπούς συνεργάτες σε αυτή την ωραία τριετή λειτουργία.
Ωστόσο η λειτουργία του συλλόγου δεν σταματάει καθώς το βάρος πέφτει στις ακαδημίες, καθώς θα δημιουργηθούν διάφορα τμήματα.
Δείτε την επίσημη ανάρτηση για τις εξελίξεις στον σύλλογο της Σκύδρας, παρακάτω:
«Έπειτα από μια τριετία επιτυχημένης πορείας, η ομάδα μας αναστέλλει την λειτουργία του ανδρικού τμήματος.
Θέλουμε να ευχαριστήσουμε θερμά όλους τους ποδοσφαιριστές, προπονητές, συνεργάτες, φιλάθλους και χορηγούς για αυτές τις όμορφες στιγμές όλα αυτά τα χρόνια.
Δεν σταματάμε όμως εδώ.
Ο σύλλογος γυρνάει σελίδα και θα πορευτεί σε επίπεδο υποδομών με την ίδρυση ποδοσφαιρικής ακαδημίας. Επικεφαλής θα είναι ο Γιώργος Κοκόζογλου και υπεύθυνος έχει οριστεί ο προπονητής Ευθύμης Πολυτιδης, αμφότεροι κάτοχοι διπλώματος UEFA A.
Σύντομα θα υπάρξουν ανακοινώσεις για τον τρόπο λειτουργίας, ωράρια και προπονητές τμημάτων.»
Παρακάτω θα βρείτε την φόρμα προεγγραφής.
Σωστοί το έπιασαν το νόημα σου λέει στις ακαδημίες είναι το χρήμα στα παιδάκια. Τουλάχιστον θα μπορούσαν να δηλώσουν β και να έκαναν μια ομάδα από παιδιά 1415 16 ετών να πάρουν εμπειρίες. Όχι μόνο να πληρώνουν πι μπαμπάδες
ΑπάντησηΔιαγραφήπλέον θα γίνονται και γραπτές εξετάσεις στους ποδοσφαιριστες σε μαθήματα.
ΔιαγραφήΈνας ένας πηδαμε από το τρένο, αρε φουκαριάρα Σκύδρα μια ζωή θα προσπαθείς κ μια ζωή δεν θα πετύχεις, απλά γιατί τα χωριά γύρω γύρω δεν σας συμπαθούν, τώρα που οφείλεται όλο αυτό? Ρωτήστε τους υπεύθυνους, τόσος αγώνας τόσο τρέξιμο κ στο φινάλε μηδέν. Βγαίνουν τώρα κ μας μιλάνε για ακαδημίες, καλή κίνηση δεν λέω, αλλά ρε παιδιά πάλι κ σε αυτόν τον χώρο θα δημιουργήσετε αντιπάθειες, θα μου πείτε τώρα ,ο ήλιος βγαίνει για όλους, αλλά παρακάμψτε το..υπάρχει Ακαδημία στην Σκύδρα εδώ κ χρόνια κ μάλιστα απ ότι γνωρίζω δουλεύει πολύ καλά, κ με αρκετά παιδιά...Γνώμη μου έτσι κ μην παρεξηγώ, ενωθείτε , γιατί του χρόνου ούτε από αυτό θα έχουμε. Ζητώ συγνώμη αν λέω πράγματα πού δεν πρέπει .αλλά δυστυχώς αυτή είναι η αλήθεια κ δυστυχώς πάντα πονάει..
ΑπάντησηΔιαγραφήλογική ξεκάθαρη και ωφέλιμη επιλογή που πρέπει να γίνει οδηγός.Πλέον μια ομάδα ερασιτεχνική θα πρέπει να αφορά πολυ νεαρούς ποδοσφαιριστές με πολύ πολύ υψηλό επίπεδο οργάνωσης ΑΚΟΜΑ και στην χαμηλότερη κατηγορία Τοπικού.
ΑπάντησηΔιαγραφήΠροφανώς θα είναι άλλο πράγμα οι αγώνες βετεράνων κλπ. που θα θέλουν να παιζουν ποδόσφαιρο και σε μεγαλύτερες ηλικίες...Ίσως επι πληρωμη σε 5Χ5 γι αυτους.
Τα κομπλεξικά παιδάκια που νομίζουν ότι διοικούν τις επιχειρήσεις των μπαμπάδων τους . Κόμπλεξ. Αντί να κάνουν Δ/Σ και να πάρει κάποιος άλλος την ομάδα που ίσως μπορεί να την συντηρήσει , αποφάσισαν να μην την κατεβάσουν. Πήραν ένα τσουβάλι λεφτά από χορηγούς τόσα χρόνια , υποτίθεται για το καλό της πόλης και για να υπάρχει ομάδα , και σήμερα αποφάσισε το παρεάκι να το διαλύσει το μαγαζί . Ντροπή και μόνο ντροπή . Ας έδιναν την ομάδα , να έφευγαν και πετυχημένοι μάγκες. Ντροπή , τπτ άλλο.
ΑπάντησηΔιαγραφήΕσύ τι πιστευτείς ρε μεγάλε ότι δεν έγινε καμία κίνηση να πάρει την ομάδα κάποιος; Αμέσως να βγάλετε μόνοι σας συμπεράσματα και κακία
Διαγραφήαμα καιγεσαι τοσο πολυ πανε και κανε ομαδα δεν σε εμποδιζει κανεις , αλλα με μηδεν ευρω τι ομαδα να κανεις ρε φουκαριαρη μονο λογια εισαι , εχετε γνωμη ολοι οι αμπαλοι και ξερετε και ποσα λεφτα πηρανε απο χορηγους , η ομαδα δεν ειναι του δημου , αλλα εκει στην σκυδρα ολοι ειστε μονο μαγκια , 10 ατομα πατουσανε στο γηπεδο θελουνε και ομαδα οι καημενοι , αραξτε δειτε κανα βολευ για τετοια αθληματα καλοι ειστε .
ΔιαγραφήΠέρσι όμως αλλα λέγατε με
ΑπάντησηΔιαγραφήτο παρεάκι. Δεν θέλουμε να βγούμε, σωθηκαμε νωρίς, πάμε να κάνουμε ομάδα κλπ κλπ. Τώρα γίνατε λάτρες των ακαδημιών και....... σε 2,3,4 χρόνια Σ.Ε.Κ.Κ.Π (Σύλλογος Επανεκκίνησης Κωμόπολης και Περιχώρων). Με λίγα λόγια τα "μεγάλα" λόγια γίνανε αέρας.
Όπου πάει η κλίκα αφήνει πίσω καμένη γη... Τυχαίο δεν νομίζω;
ΑπάντησηΔιαγραφήΗ επόμενη ξέρετε όλοι ποια θα είναι κ.Ντισιο...
1.ποιός θα κάτσει να πληρώνει άνεργους καπνιστές ετών 35 για να παίζεις τοπικό ?
ΑπάντησηΔιαγραφήΜόνο τα κορόιδα !
2.Πως θα συνυπάρχουν μορφωμένα παιδιά που έρχονται απ τις ακαδημίες με απόφοιτους γυμνασίου που έχουν προσωπικά θέματα?
3.Άλλαξε το ποδόσφαιρο και θέλει προυποθέσεις που δεν μπορεί ένα χωριό να τηρήσει εύκολα.Οπότε Ακαδημίες για τους νέους.Και λίγες.
Πολύ λίγες οργανωμένες ομάδες σε Α1. 5? 6? 7? όσοι μπορουν.
Εσύ με αυτό το σχόλιο γεμάτο διαχωρισμούς και προκαταλήψεις... Θα μου λύσεις μια απορία;;; τόσο μπαγλαμάς που είσαι πως συνυπάρχεις με τους συνανθρώπους σου;;; Πραγματικά λυπάμαι
ΔιαγραφήΕσύ μάλλον έχεις άμπαλο γιο που τρώει πάγκο και μόλις πέρασε σε κάποιο ΤΕΙ νομίζεις ότι ειναι και ιδιοφυία. Θα παίζει μπάλα ο κόσμος όσο αντέχει και το γουστάρει, και 35 και 40.
Διαγραφήτο βασικό ειναι να μην καπνίζεις...τα υπόλοιπα τα βρίσκουμε.
Διαγραφή(η περίπτωση της Σκύδρας είναι δείγμα και παράδειγμα του , τι έρχεται και πως πρέπει να σκέφτονται όλες οι ομάδες πλέον σιγά σιγά)......
ΑπάντησηΔιαγραφήΚατακαημενη Σκύδρα, δεν έβλεπες την καμπούρα σου κ ασχολιοσουν με άλλα σωματεία...
ΑπάντησηΔιαγραφήπανε οι νεοπλπουτοι
ΑπάντησηΔιαγραφήΆλλη μια ομάδα χάνετε μετά το παρεακι του μπουφον
ΑπάντησηΔιαγραφήΚάθε φορά η ίδια Σκύδρα ανέκαθεν εδώ κ 22 χρόνια η ίδια ιστορία...μία φωτοβολίδα... ανάβει εντυπωσιάζει σβήνει, ουσία καμία... τουλάχιστον δώστε την ομάδα όπως προείπε κάποιος...και την ακαδημία θα την χαλάσετε, τζάμπα θα μαζέψετε παιδιά και θα τη χαλάσετε όπως την μεγάλη ομάδα... ντροπή
ΑπάντησηΔιαγραφήΡε παιδιά να ρωτήσω πόσες ακαδημίες υπάρχουν στο νομό και πόσες έχουν ομάδα ειδικά στην Σκύδρα που κάποιοι εδώ και χρόνια έχουν ακαδημίες αλλά το τι θα κάνουν τα παιδιά μετά δεν τους νοιάζει γιατί μετά πρέπει να πληρώσουν και αυτοί έχουν μάθει μόνο να παίρνουν
ΑπάντησηΔιαγραφήΡΕ ΝΕΟΠΛΟΥΤΟΙ ΑΦΗΣΤΕ ΤΟ ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ ΚΑΙ ΔΩΣΤΕ ΠΙΣΩ ΤΙΣ ΧΟΡΙΓΙΕΣ ΠΟΥ ΠΗΡΑΤΕ ΜΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΔΩΣΕΤΕ ΠΙΣΩ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΔΩΣΑΤΕ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ, ΕΧΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΣΚΥΔΡΑ, ΣΙΓΆ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΜΗΝ ΣΑΣ ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΟΥΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ.
ΑπάντησηΔιαγραφήεσυ καημενε δεν εχεις δωσει ουτε ενα ευρω , αν θες πισω τα λεφτα σου και εισαι μαγκας επικοινωνησε να δουμε ποσα εχεις δωσει , γραφεις ανωνυμα και το παιζεις οτι εχεις δωσει και λεφτα βρε καρμιρη .
ΔιαγραφήΠαντού περιμένουμε και πρώτος εγώ ένα παρεάκι φραγκάτων κορόιδων να τρέχει μια ομάδα και εμείς αν γίνεται να μπαίνουμε και χωρίς εισητήριο.Όταν θα κόβει η ομάδα πεντακόσια εισητήρια σε κάθε εντός ματς δεν είναι πολλά για μια πόλη σαν τη Σκύδρα με τα γύρω χωριά τότε θα μπορούμε να κατηγορούμε αυτούς που βαρέθηκαν να κάνουν τους οικονομικούς και όχι μόνο ήρωες
ΑπάντησηΔιαγραφή