Τετάρτη 30 Ιουλίου 2025

Μεσοεπιθετική ενίσχυση ο ΠΑΟΚ Δυτικού

Μεσοεπιθετική ενίσχυση ο ΠΑΟΚ Δυτικού

Μια ακόμη μεταγραφική ενίσχυση για τον ΠΑΟΚ Δυτικού που ανακοίνωσε την απόκτηση του Γιώργου Βαρότση.

Ένας παίκτης με τεράστια εμπειρία από την θητεία του σε ομάδες όπως Απόλλων Ευρωπού, ΠΑΟ Κουφαλίων, Νίκη Αγκαθιάς, Ιάσων Αυγής, Αετός Ορφανού, ΑΠΣ Ζάκυνθος, Καμπανιακός, Κιλκισιακός,  Παναργειακός, Κοζάνη, Ηρακλής Αμπελοκήπων και Άρης Θεσσαλονίκης Κ19.

Ο παίκτης είναι γεννημένος το 1995, αγωνίζεται στην μεσαία γραμμή, ενώ μπορεί να αγωνιστεί και στην επίθεση σαν πλάγιος επιθετικός.


Δείτε την ανακοίνωση του Δικεφάλου:

«Ειμαστε στην ευχάριστη  θεση να ανακοινώσουμε την απόκτηση του μεσοεπιθετικού Γιώργου Βαρότση που ειναι γεννημένος 27-02-1995 και ο οποίος  αγωνιζόταν στο Κιλκισιακό.

Έχει περάσει ακόμα από Καμπανιακό, Κοζάνη, Ηρακλή Αμπελοκήπων, Παναργειακό, Ζάκυνθο, Αετό Ορφανού, Ιάσονα Αυγής, ΠΑΟΚ Κουφαλίων, Νίκη Αγκαθιάς, Απόλλων Ευρωπού.

Γιώργο καλώς ήρθες στην οικογένεια του ΠΑΟΚ ΔΥΤΙΚΟΥ»

14 σχόλια:

  1. Καλησπέρα φίλοι! Άλλη μία προσθήκη για τους πρωταθλητές του νομού μας! Παρακαλώ να μην έχουμε και εδώ τα ίδια όπως στα προηγούμενα άρθρα! Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σιδηρόπουλε ροζ φανέλα και όχι του ΠΑΟΚ Δυτικου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ελεύθερο καλοπροερετο λόγο έχουμε όλοι μας κύριε ΤΙΜΩΡΕ οποίος δίνει δικαίωμα καλά κάνουν και τον σχολιαζουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εσύ κοίτα να βρεις νέο ΑΦΜ, το πέμπτο ή έκτο θα είναι, γιατί η διάλυση δεν θα αργήσει.

      Διαγραφή
  4. Για τον τιμωρό:όσο παραβιάζετε το άρθρο 63 παρ.1 του Κανονισμού Διαιτησίας όλοι θα έχουν λόγο να αναφέρονται στο θέμα .Δεν αναφέρεται κανένας στην ομάδα σου που σίγουρα θα έχει καλή πορεία αλλά στο άτομο σε προκαλώ να διαβάσεις το άρθρο 63 και θα δεις ότι έχω δίκαιο αυτά για την αποκατάσταση της αληθειας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όλοι εσείς που γράφετε παντελόνια δεν φοράτε να γράφετε επώνυμα όπως κάνουν κάποιοι

      Διαγραφή
  5. Τιμωρε γράψε το και σημείωσε το ( Πέμπτη 31/7). Στην τελική βαθμολογία ο ΠΑΟΚ Δυτικού θα είναι 10ος -- 12ος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Απορώ πως η ΕΠΣ ενώ βρωμησε η υπόθεση και μιλάει όλος ο Νόμος για την παρανομία δεν εφαρμόζει τον ΚΑΠ να διαγράψει τον διαιτητή η να ζητήσει από τον ίδιο την αυτοδιαγραφής του πολύ παράξενο μου φαίνεται

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Να μας πουν από την ομάδα του ΠΑΟΚ τι πόστο έχει ο Σιδηρόπουλος στην ομάδα τους;και μην μας πουν ότι δεν έχει πόστο γιατί θα μας περνάνε για χαζους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ρε παιδια αυτος πιο χοντρος απο εμενα ειναι ...ελεος χαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. σιδηροπουλε εσυ σουπερ σταρ μπραβο αγορι μου !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Σιδηρόπουλε καταφέρνεις πάντα και όλη η Πέλλα ασχολείται με το όνομα σου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. παντως παιδες για πορτα σε κανενα μπιτσομπαρο μια χαρα σας βρισκω.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Φιλε 3:24 εμείς φοράμε παντελόνια και λέμε την αλήθεια με τεκμηριωμένα άρθρα του ΚΑΠ κάποιοι άλλοι τι φοράνε και το παίζουν σε διπλό ταμπλο

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365