![]() |
Αιμορραγεί και η ΕΠΣ Πέλλας |
Σε πανελλαδικό φαινόμενο μαζικής αποχώρησης των διαιτητών τίνει να γίνει το φετινό καλοκαίρι, κυρίως από τους αξιολογημένους διαιτητές οι οποίοι ίσως επειδή δεν αξιολογήθηκαν σε ανώτερη κατηγορία η επειδή υποβιβάστηκαν σε κατώτερη κατηγορία από αυτή που ήδη βρίσκονταν, οδηγήθηκαν στην απόφαση να κρεμάσουν την σφυρίχτρα ή το σημαιάκι τους στην προκειμένη περίπτωση, βάζοντας τέλος στα όνειρα τους.
Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα οι επαρχιακές κυρίως τοπικές ενώσεις να στενάζουν και να δυσκολεύονται να ανταπεξέλθουν στις υποχρεώσεις τους, σε πρωτάθλημα και κύπελλο, παρότι έχουν λιγοστέψει πολύ και οι ομάδες των τοπικών Ενώσεων και έτσι να αναγκάζονται να ζητούν ενισχύσεις από όμορες ΕΠΣ (παράδειγμα η ΕΠΣ Χαλκιδικής είχε σε αρκετά παιχνίδια την βοήθεια της ΕΠΣ Μακεδονίας).
Απογοητευμένοι διαιτητές αποσύρονται άρον άρον από την ενεργό δράση και ίσως όχι άδικα να τελειώνουν την καριέρα τους πρόωρα, γιατί δεν δοκιμάστηκαν, δεν πήραν την ευκαιρία τους ή εξαπατήθηκαν από επιτήδειους που τάζουν λαγούς με πετραχήλια για να κάνουν την δουλειά τους και βλέπουμε να μειώνεται δραμματικά ο αριθμός των νέων διαιτητών, που θέλουν να ασχοληθούν με το αντικείμενο.
Σε τελική ανάλυση θα φτάσουμε να μην επαρκεί ο αριθμός των νέων διαιτητών που χρειάζονται για τα τοπικά πρωταθλήματα, όπως λιγοστεύουν και οι έμπειροι διαιτητές που θα κληθούν να βγάλουν εις πέρας τα δύσκολα παιχνίδια ντέρμπι, στα παραπάνω πρωταθλήματα.
Στις σχολές διαιτητών των τοπικών ΕΠΣ δεν προσέρχονται νέα παιδιά όπως γινόταν παλιότερα, κάποιοι δεν έχουν το τρόπο να τα προσελκύσουν με αποτέλεσμα οι υποψήφιοι προς ένταξη νέοι διαιτητές να μετριούνται στα δάκτυλά του ενός χεριού και μάλιστα κάποιοι από αυτούς αποχωρούν τάχιστα, μη αντέχοντας τις δυσκολίες που έχουν τα γήπεδα, αλλά και την διαχείριση τους από τους υπεύθυνους της κάθε σ ΕΠΣ στο διαιτητικό κομμάτι.
Σε αυτά τα επίπεδα κινείται και η Πέλλα, όπου ελάχιστοι προσέρχονται και ονομάζονται διαιτητές.
Επίσης από τους ορισμούς διαιτητών βλέπουμε ότι υπάρχει ένας αρκετά ικανός αριθμός βοηθών, όχι όμως και διαιτητών με την σφυρίχτρα στο χέρι και κυρίως για τα δύσκολα παιχνίδια είναι μετρημένοι για να βγάλουν τα τοπικά πρωταθλήματα.
Αναμονή μέχρι την επίσημη έναρξη των υποχρεώσεων στην ΕΠΣ Πέλλας, γιατί ακούγεται έντονα ότι κάποιοι διαιτητές μας για τους δικούς τους λόγους ο καθένας, δεν δείχνουν ιδιαίτερη διάθεση για να σφυρίξουν στα φετινά πρωταθλήματα και αν ισχύσουν οι φήμες περί αποχώρησης καλών διαιτητών σίγουρα θα υπάρχει πρόβλημα, όσο κι αν οι αρμόδιοι φορείς έχουν διαφορετική άποψη και πιστεύουν ότι όλα πάνε καλά, στο διαιτητικό κομμάτι της ΕΠΣ Πέλλας.
Ευχάριστη είδηση η άνοδος στην Α Εθνική του Γιουματζιδης αλλά πολύ δυσάρεστη ο εξαφανισμός από την Β Εθνική του διαιτητή Αργύρου και του επόπτη Αδραμανη που τελείωσε η καριέρα τους
ΑπάντησηΔιαγραφήΚΑΙ ΤΩΡΑ ΦΕΤΟΣ ΜΕ ΤΑ ΝΕΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΤΕΣΤ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΟΙΟ ΔΥΣΚΟΛΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΧΡΟΝΙΕΣ ΘΑ ΚΛΑΨΟΥΝ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΟΜΜΕΝΟΥ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ
ΑπάντησηΔιαγραφήο Λαμπρίδης έφυγε Αθήνα. Ο Σιδηρόπουλος τραυματίας ο Αργυρος μετά την καρατόμηση ακούγεται θα σταματησει.ποιος ξέρει ποιος έχει σειρά το θέμα είναι πόσοι έμειναν για να παίξουν στα ερασιτεχνικά της ΕΠΣ ΠΕΛΛΑΣ
ΑπάντησηΔιαγραφήΦέτος για τα ερασιτεχνικά του νομού μας θα είναι η ποιο δύσκολη χρονιά αφού έμειναν για την Α1 περίπου 8 διαιτητές οι οποίοι οι ίδιοι και οι ίδιοι θα παίζουν τις ίδιες ομάδες και θα γίνουν βαρετοί μεταξύ τους
ΑπάντησηΔιαγραφήΜην στεναχωριέστε θα παίζουν Τσαλκανης Ζγουρος Ζιωγλης Ατζαμιδακης
ΑπάντησηΔιαγραφή........
Κ εσύ επίσης,γίνεται σχολή διαιτητών πάνε δώσε παρόν κ βοήθα την κατάσταση από το να σχολιάζεις κ να λες τις εξυπνάδες σου!Για να μην στεναχωριέσαι το λέω......
ΔιαγραφήΚεσίσογλου Μιχαηλίδης Ραμπουσης Βάμβακας Ταγκαλιδης Τρυψιανης αυτοί έμειναν για να παίξουν Α1 ο Γιουματζιδης θα παίζει Α Εθνική Αργυρος Λαμπρίδης Σιδηρόπουλος άουτ δυστυχώς αυτή είναι η αληθεια
ΑπάντησηΔιαγραφήΠαρακαλουνται όσοι διαιτητές είναι 60-65 ετών να ξεκρεμασουν τις σφυρίχτες .
ΑπάντησηΔιαγραφήΚαι μόνο με την εμπειρία σε σχέση με κάποιους τωρινούς, θα κάθονται στο κέντρο και θα βγάζουν άνετα τα ματσάκια.
Ο Αργυρος τι να παίξει στα χωριά.
ΑπάντησηΔιαγραφήτον φάγανε σε μια νύχτα και κανένας δεν τον βοηθησε
Ναι δεν έπιασε το δεξιό τηλέφωνο που τον είχε 2 χρόνια άδικα στην κατηγορία
ΔιαγραφήΕπανέρχονται 2:32 δρυμιτεροι Καρυπίδης Βυρωζης Καραντώνης Τσαλκιτζης Μαντζούδης Νιμβριωτης Πουφλης Ταουσιανης
ΑπάντησηΔιαγραφήΤι μου θύμησες ρε μεγάλε!! Τεράστιες προσωπικότητες!!
ΔιαγραφήΞέχασες Μπινο, Λαμπρίδη, Επιτροπάκη, Χαρίση, Πασσαλή κλπ.
Καρυπίδης, Μαντζούδης και Βυρωζης στο VAR.
ΔιαγραφήΌταν στην σχολή που γίνεται εδώ πηγαίνουν 4 άτομα και οι 2 τα παρατάνε σε ένα χρόνο για ποιο μέλλον διαιτησίας μιλαμε
ΑπάντησηΔιαγραφήΕγώ ξέρω ότι μετά από χρόνια προσπάθειας δικαιώθηκε ο Μελετης τώρα αν τα καταφέρει στην Α Εθνική είναι δικό του θέμα όσο για τους δύο που βγάλανε από την Β Εθνική δημιούργησαν σοβαρό θέμα σε αγώνα που συζητήθηκε πανελλαδικά
ΑπάντησηΔιαγραφήΤο χάλι της διαιτησίας στην Πέλλα έχει όνομα και το ξέρουν όλοι.!!!
ΑπάντησηΔιαγραφήΚαλά που ήταν ο Αρμένης και εβγαλε τότε μια φουρνιά, σε διαφορετική περίπτωση σίγουρα θα ζητουσαμε ενισχύσεις από άλλες ΕΠΣ.!!!!
Μήπως είναι ο Κιμ;
ΔιαγραφήΟ Αργυρος δεν στηρίχθηκε από κανένα στα δύσκολα όπως κάποτε δεν στηρίχθηκε ο Κατεριαδης
ΑπάντησηΔιαγραφήΣιγά να μην παίξει Α1 ο Ταγκαλιδης φέτος ήταν απαράδεκτος για Β κατηγορία καλά θα τα παει
ΑπάντησηΔιαγραφήΤΟΝ ΑΡΓΥΡΟ ΤΟΝ ΕΦΑΓΕ ΜΕ ΤΙΣ ΑΛΛΑΓΕΣ Ο ΕΠΟΠΤΗΣ ΑΔΡΑΜΑΝΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΑΘΑΡΙΣΑΝΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΥΟ
ΑπάντησηΔιαγραφήΓια κάποιον διαιτητή είχε ο καιρός γυρίσματα όποιος κατάλαβε το καταλαβε
ΑπάντησηΔιαγραφή