Σε μπελάδες μπήκε ένας πασίγνωστος τράπερ
Μπλεξίματα με το νόμο για πασίγνωστο τράπερ, ο οποίος συνελήφθη στα Εξάρχεια με μεγάλη ποσότητα κοκαΐνης.
Σε μπελάδες μπήκε ένας πασίγνωστος τράπερ, όταν τα ξημερώματα της Τετάρτης (16/7) συνελήφθη από την αστυνομία στα Εξάρχεια για κατοχή ναρκωτικών.
Πρόκειται για 29χρονο τράπερ ο οποίος έχει απασχολήσει και στο παρελθόν τις αρχές. Σύμφωνα με το lawandorder, ο τράπερ μαζί με έναν 24χρονο φίλο του, εντοπίστηκε από τους αστυνομικούς να πετάει σε κάδο απορριμμάτων στη συμβολή της Εμμανουήλ Μπενάκη και Φειδίου, 8 συσκευασίες με κοκαΐνη, βάρους 6,7 γραμμαρίων. Ακολούθως μεταφέρθηκαν στο Τμήμα Δίωξης Εγκλημάτων Εξαρχείων, όπου και συνελήφθησαν.
Ο 24χρονος είχε απασχολήσει ξανά τις Αρχές και του είχαν επιβληθεί περιοριστικοί όροι εμφάνισης σε αστυνομικό τμήμα, ενώ ο τράπερ είχε στο παρελθόν κατηγορηθεί για παραβάσεις σχετικές με τον νόμο περί όπλων, βαριές σωματικές βλάβες και υποθέσεις ναρκωτικών.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:
Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.
Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.
Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.
Η συντακτική ομάδα του Aridaia365