Η Πρόεδρος Εφετών Λάρισας, στα χέρια της οποία βρισκόταν η δικογραφία για το δυστύχημα των Τεμπών, έδωσε τη σύμφωνη γνώμη της επί της εισαγγελικής πρότασης για παραπομπή σε δίκη 36 κατηγορουμένων.
Σύμφωνα με ρεπορτάζ του larissanet.gr, πρόκειται για στελέχη του ΟΣΕ της ΕΡΓΟΣΕ, της Hellenic Train, της ΡΑΣ και του υπουργείου Μεταφορών και Υποδομών.
Σημειώνεται πως από τους 36 κατηγορούμενους, οι 33 κατηγορούνται για κακούργημα που επιφέρει ποινή μέχρι ισόβια κάθειρξη.
Έτσι ανοίγει ο δρόμος για τον ορισμό της ημερομηνίας της δίκης η οποία σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται το protothema.gr αναμένεται να γίνει σε ειδική διαμορφωμένη αίθουσα στη Γαιόπολις στη Λάρισα πριν συμπληρωθεί η τρίτη επέτειος της τραγωδίας.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:
Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.
Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.
Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.
Η συντακτική ομάδα του Aridaia365