Τετάρτη 24 Σεπτεμβρίου 2025

Απίστευτο: Άνδρας έκανε μήνυση σε φαρμακείο γιατί αποκάλυψε στη γυναίκα του ότι έχει ερωμένη

Άνδρας έκανε μήνυση σε φαρμακείο γιατί αποκάλυψε στη γυναίκα του ότι έχει ερωμένη

Ένα απίστευτο σκάνδαλο στην Κίνα έχει ξεσηκώσει θύελλα αντιδράσεων στα social media, καθώς ένας παντρεμένος άνδρας απειλεί να κινηθεί νομικά εναντίον γνωστής αλυσίδας φαρμακείων, κατηγορώντας την ότι αποκάλυψε στη σύζυγό του την εξωσυζυγική του σχέση.


Ο άνδρας επισκέφθηκε το κατάστημα στην επαρχία Γκουανγκντόνγκ, όπου προσπάθησε να πληρώσει μόλις περίπου 2,2 δολάρια για αντισυλληπτικά χάπια μέσω εφαρμογής. Λόγω «προβλήματος συστήματος» η πληρωμή δεν ολοκληρώθηκε, και όταν το προσωπικό προσπάθησε να επικοινωνήσει με τον αριθμό τηλεφώνου που είχε δηλωθεί στην κάρτα μέλους, στην άλλη άκρη της γραμμής βρέθηκε… η σύζυγός του.


Η γυναίκα ζήτησε διευκρινίσεις για το προϊόν, και η υπάλληλος του φαρμακείου επιβεβαίωσε ευθέως ότι επρόκειτο για αντισυλληπτικά. Το αποτέλεσμα; Η «διπλή ζωή» του πελάτη αποκαλύφθηκε και –όπως καταγγέλλει ο ίδιος– τόσο ο δικός του γάμος όσο και αυτός της ερωμένης του βρίσκονται τώρα στο χείλος της διάλυσης.


Σε ανάρτησή του στο Weibo, ο άνδρας έγραψε εξοργισμένος: «Τώρα η γυναίκα μου γνωρίζει τα πάντα και δύο οικογένειες καταρρέουν. Το φαρμακείο δεν έχει καμία ευθύνη;»


Μάλιστα, δημοσίευσε την απόδειξη αγοράς, στιγμιότυπα της συνομιλίας της γυναίκας του με την υπάλληλο, αλλά και αστυνομική αναφορά από τον τοπικό σταθμό.


Οι νομικές πιθανότητες


Παρά τις απειλές για μήνυση, νομικοί εκτιμούν ότι οι πιθανότητες να δικαιωθεί είναι ελάχιστες. Ο δικηγόρος Fu Jian δήλωσε:

«Η απιστία είναι ο πραγματικός λόγος για τη διάλυση της οικογένειας. Το τηλεφώνημα του φαρμακείου έγινε για τυπικούς λόγους και δεν είχε σκοπό να αποκαλύψει μυστικά».


Δεν είναι η πρώτη φορά…


Αξίζει να σημειωθεί ότι κάτι αντίστοιχο είχε συμβεί το 2018 στις ΗΠΑ, όταν ένας άνδρας στο Long Island κατηγόρησε φαρμακείο ότι αποκάλυψε στη γυναίκα του την αγορά φαρμάκου για στυτική δυσλειτουργία – με αποτέλεσμα επίσης να καταρρεύσει ο γάμος του.


Το περιστατικό στην Κίνα έχει ήδη γίνει viral στα social media, με χιλιάδες χρήστες να σχολιάζουν ειρωνικά ότι ο άνδρας μάλλον «αναζητά αποζημίωση για τις δικές του επιλογές».


Πηγή: gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365