Είναι δύσκολο κάποιες φορές,να αποτυπώσεις τα συναισθήματα και τα γεγονότα που εξελίσονται με τραγικό τρόπο!
Σε αυτή την ψυχοσύνθεση βρίσκομαι και προσπαθώ να κατανοήσω αυτό που συμβαίνει!
Θέλω να ξεκαθαρίσω την αλληλουχία των γεγονότων και το τι μέλλει γενέσθαι απο εδώ και πέρα.
Αυτό που ζούμε στην πορεία των διαδικασιών της ΕΠΣ,δημιουργεί κακόγουστο σενάριο,χωρίς προηγούμενο!
Ο κ.Αντωνίου αφού διαμόρφωσε το καταστατικό με διατάξεις κατά συνθήκη και ερμηνεία κατά το δοκούν,αφού αφαίρεσε απο το εκλεκτορικό σώμα ομάδες κατ'επιλογή,αφού προσέθεσε ομάδες επειδή έτσι "γούσταρε"(άλλες δεν ήταν εγγεγραμένες στο μητρώο,άλλες δεν είχαν κατέλθει στα πρωταθλήματα,άλλες που δεν γνώριζε κανείς την ύπαρξή τους και άλλες που προέκυψαν με διαδικασίες που χρήζουν νομικής διερεύνησης),έφτασε την τελευταία στιγμή να αποκλείσει ακόμα δυο σωματεία,τον Μέγα Αλέξανδρο Νέας Πέλλας και τον Εθνικό Αριδαίας!
Ειναι προφανές ότι μετρώντας και ξαναμετρώντας,διαπίστωνε ότι έχανε και αποφάσισε το ακραίο,πλην όμως σωτήριο για αυτόν!
Να με αποκλείσει απο τις εκλογές!!
Χρησιμοποιώντας ως άλλοθι μια τυπική παράλειψη στο έντυπο υποψηφιότητας,αντιδεοντολογικά και αυτάρεσκα,ανακύρηξε μοναδικό υποψήφιο τον εαυτό του!
Ενώ θα μπορούσαν να με ενημερώσουν για το τυπικό της παράλειψης,βρήκαν την ευκαιρία να καθαρίσουν!
Άφησαν να περάσει το χρονικό διαστημα απο την Δευτέρα έως την Παρασκευή,ολοκληρώνοντας το σενάριο των προθέσεων...και των υπεκφυγών!
Ετσι μετρώντας και ξαναμετρώντας τα κουκιά που δεν έβγαιναν,πήραν την απόφαση!
Ενας υποψήφιος πρόεδρος! Ο κ.Αντωνίου!
Όσο και αν προσπαθώ να φανώ ψύχραιμος,οι σκέψεις και τα συναισθήματα με ξεπερούν!
Όμως πρέπει να ανταπεξέλθω σε αυτή την δύσκολη στιγμή,οριοθετώντας το τι "μέλει γενέσθαι;"
Καταλαβαίνετε ότι επανατίθενται ζητήματα!
"Το νόμιμο και το ηθικό"!Η δεοντολογία και η αντιδεοντολογία!Τα όρια του ανταγωνισμού!Η ηθική ενός μίνιμουμ πλαισίου συνύπαρξης!Το"καλώς αγωνίζεσθαι"και ο σεβασμός στον αντίπαλο!
Ειναι αυτονόητο πως αυτές οι πρακτικές,δεν μπορούν να γίνουν αποδεκτές!
Ο αυτοσεβασμός και η αξιοπρέπεια,μας οδηγούν στην αποχώρηση απο τις διαδικασίες συνολικά όλου του ψηφοδελτίου.
Όχι όμως απο τις εξελίξεις!
Η εμπλοκή μας στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο ηταν επιλογή συνείδησης,αγάπης,πίστης και διάθεσης προσφοράς,για να αλλάξουμε την στασιμότητα.
Ειναι προφανές πως θα ακολουθήσουμε όλα τα νόμιμα μέσα,ώστε να αποκαλύψουμε την απροκάλυπτη και προκλητική μεθόδευση.
Υστερ1:
Το 2010 υποψήφιος δήμαρχος στο νομό, έφτασε στο πρωτοτοδικείο στις 12.20μ.μ.
Δηλαδή εκπρόθεσμα.
Η πρωτοδίκης απευθυνόμενη στον έτερο υποψήφιο,του είπε θα πράξει οπως εκείνος υποδείξει.
Η απάντηση ηταν,αλλο το νόμιμο και άλλο το ηθικό.
Αποτέλεσμα:Συμμετείχε στις εκλογές τις οποίες και κέρδισε!
Υστερ2: Η κοινωνία δεν λειτουργεί αυτιστικά!
Έχει αντιστάσεις και καταλαβαίνει!
Ετσι και τα σωματεία αντιλαμβάνονται!
Υστερ3:
Ειναι προφανές ότι γνώριζαν πως θα χάσουν. Και πήραν την απόφαση!
Τσαβδαρίδης Κώστας.
Θεόδωρου Θωμάς.
Παπαδόπουλος Μιχάλης.
Μαλαματιδης Ιωάννης.
Μελίσης χρήστος.
Στεφανίδης Βασίλης.
Κανωτίδης Ιωάννης.
Σαμαράς Θεόδωρος.
Καρατζίδης Ιωάννης.
Να ρωτήσω κάτι .είμαι άσχετη μ αυτά, ο κύριος μήπως έχει αλήθεια ιδιότητα, πως που επιτρέπεται να εμπλέκεται μ αυτά?
ΑπάντησηΔιαγραφήΚυρία 4&52΄ μ.μ., οποιοδήποτε άτομο προτείνεται από κάποιο ποδοσφαιρικό σωματείο που είναι Μέλος της Ενωσης δικαιούται να συμμετάσχει στις εκλογικές διαδικασίες της Ενωσης και να εμπλέκεται με ότι σχέση με αυτά.
ΔιαγραφήΕίσαι άξιο παλικάρι.
ΑπάντησηΔιαγραφήΠοια ήταν η τυπική παράλειψη;; ότι ξέχασες να δηλώσεις υποψήφιος; ειλικρινά δεν έχουμε καταλάβει τίποτα. Αν έγινε αυτό είναι δικό σου λάθος, δεν μπορεί να θες να είσαι υποψήφιος και να μην πας να δηλώσεις υποψηφιότητα.
ΑπάντησηΔιαγραφήΤσαβδαριδη σου βγάζουμε το καπελο
ΑπάντησηΔιαγραφήΟ Κώστας αντί να δηλώσει υποψήφιος για πρόεδρος δήλωσε μέλος εκτελεστικής επιτροπής και λάθος να έκανε τι φταίει ο Αντωνίου, Με Πέλλα και Εθνικός Αριδαίας έστειλαν μια ημέρα αργότερα από το επιτρεπτό το άτομο τους που θα πάει να ψηφίσει τι φταίει και εδώ ο Αντωνίου η δε Παναγίτσα δεν έκανε εγγραφή της στο ηλεκτρονικό μητρώο ΓΓΑθλητισμου με αποτέλεσμα να μην ψηφίζει τι φταίει και πάλι ο Αντωνίου από ότι βλέπετε φταίνε οι ίδιοι τους και τα ρίχνουν στον Αντωνίου ο οποίος θα τα εξηγήσει όλα στην Γενική Συνέλευση
ΑπάντησηΔιαγραφήΠολύ σωστά 5.54 δεν ψηφίζουν η Ν. Πέλλα και ο Εθνικός γιατί πήγαν το χαρτί μια μέρα αργότερα ( γιατί όμως; εγώ λέω ότι μια ομάδα το έκανε εσκεμμένα εσκεμμένα).
ΔιαγραφήΨηφίζουν όμως Γιαννιτσά και Γαρεφι που κανονικά λόγω καταστατικού ( άλλαξε μόνο για την ΕΠΣ Πέλλας μια ζεστή βραδιά του Αυγούστου) δεν είχαν δικαίωμα.
Ψηφίζουν οι ακαδημίες Αρσενι και Μυλότοπος και δεν ψηφίζει η ακαδημία Πενταπλατανου, που στο περσινό πρωτάθλημα έπαιζαν ένα ματς και τρία δεν έπαιζαν.
Αλλά και εσύ κύριε Τσαβδαριδη εφόσον δεν κατεβαινετε για Πρόεδρος, δηλώσετε παραίτηση από σύμβουλος, γιατί αν εκλεγείτε με ψήφους Αντωνιου τότε θα μιλάει ο κόσμος για κρυφή συμφωνία ( δεν το υποστηρίζω, έτσι λέει η πιάτσα).
Κώστα πως γίνεται για τις παραλήψεις σου να φταίνε οι άλλοι και όχι εσύ ; Το ίδιο ισχύει και για το πρόεδρο της Ν Πέλλας
ΑπάντησηΔιαγραφήΌταν δεν γνωρίζεις το απλό, πώς δηλώνεις υποψηφιότητα σε εκλογές τοπικού φορέα πώς θα βγεις έξω από το νομό να εκπροσωπήσεις τά σωματεία;
ΑπάντησηΔιαγραφήΣε όλη αυτή την υπόθεση ο μόνος που χάνει είναι το ποδόσφαιρο της Πέλλας γιατί ο Κώστας Τσαβδαρίδης αγαπάει το ποδόσφαιρο και θα έδινε παρά πολλά.
ΑπάντησηΔιαγραφήΜόλις κατάλαβε την μπανανόφλουδα που θα πατούσε και θα έπαιρνε 2 σταυρούς σύνολο , είπε «Ας κάνω το θύμα και ας αποσυρθώ , μην γίνω ρόμπα ξεκούμπωτη» . Κρίμα τις υποσχέσεις και τα λόγια που λέγατε στα πανηγύρια τόσο καιρό κι εσύ και οι ντεμεκ υποψήφιοι σου .
ΑπάντησηΔιαγραφήΓΙΑΤΙ ΜΟΙΑΖΟΥΝ ΣΑΝ ΔΥΟ ΣΤΑΓΟΝΕΣ ΝΕΡΟΥ Η Β. ΚΟΡΕΑ ΚΑΙ Η ΕΠΣ ΠΕΛΛΑΣ;
ΑπάντησηΔιαγραφήΛόγια του αέρα …Κατεβαίνεις για υποψήφιος πρόεδρος και πας και κάνεις αίτηση για υποψήφιος εκτελεστικής επιτροπής …Και απαιτείς να σου πουν οι άλλοι τι έχεις κάνει λάθος ..Προφανώς όταν δεν γνωρίζεις το απλό δεν είσαι και κατάλληλος γι αυτήν την θέση
ΑπάντησηΔιαγραφήΚαλά αυτός δεν ήξερε να κάνει δήλωση υποψηφιότητας και ήθελε να διοικήσει;
ΑπάντησηΔιαγραφήΤσαβδαριδη οι δικηγορινες σου δεν κάνανε καλά την δουλειά τους απ ότι φάνηκε. Τζάμπα ρε κοριτσια
ΑπάντησηΔιαγραφήΠώς είναι δυνατόν επικεφαλής συνδυασμού να κάνει λάθος στην αίτηση συμμετοχής του ότι κατεβαίνει για πρόεδρος και αυτός δήλωσε ότι κατεβαίνει σαν απλός συμβουλος αυτά δεν γίνονται πουθενά Κωστή μόνο στην Πέλλα μπορούσαν να συμβούν και μετά σε φταίει ο Στέργιος κάτι δεν κάθετε καλά Κωστακη
ΑπάντησηΔιαγραφήΡε παιδιά μήπως κάποια πράγματα γίνονται με πρόθεση
ΑπάντησηΔιαγραφήΕπειδή βλέπω περίεργες απόψεις και ερμηνείες. Τα πράγματα ειναι πιο απλά. Ο Αντωνίου ήξερε ότι θα χάσει και έπρεπε με κάθε τρόπο να σταματήσει την υποψηφιότητα του Τσαβδαριδη. Ερώτημα; Ξέρει κανεις εαν τα υπολοιπα πληρεξουσια κατατέθηκαν εγκαίρως; οχι. Ξέρει κανείς εαν οι υποψηφιότητες Αντωνιου κατατέθηκαν κανονικα; οχι. Απλώς ο μηχανισμός της ενωσης έλεγχε τις διαδικασίες. Σας λέω λοιπόν ότι γυναίκα υποψήφια του Αντωνιου κατέθεσε την υποψηφιότητα μια μέρα αργότερα!
ΑπάντησηΔιαγραφήΣυνεπως με τον Κώστα τι εγινε; Μια ανθρώπινη παραλειψη ηταν το σωσίβιο που έψαχναν! Η διατύπωση για ηθικό και νομιμο ειναι ο καθρέφτης του τι διεξήχθη!
Όσον αφορά τις ομαδες που Προσέθεσαν. Το καταστατικο Αντωνιου περιγράφει ότι για την συμμετοχή ομαδων προϋπόθεση για συμμετοχή ηταν, τα τελευταία 2 χρονια αδιαλείπτως,συν το τρεχον.
ΑπάντησηΔιαγραφήΟ Αντωνιου έσυρε μια άλλη διάταξη της γ.γ.αθλητισμου! Τα πράγματα ειναι απλά.Ο καθένας απο μόνος του μπορεί να διαπιστώσει ποιο έχει την ύψιστη ισχύ. Ολα τα αλλα ειναι άλλοθι και δικαιολογίες. Εγώ απο νομολογίες και οχι μονο διαπίστωσα ότι το καταστατικο αποτελεί ευαγγέλιο. Πράξτε το και εσεις και τότε τεκμηριωμένα καταλογίστε ευθύνες! Υπεύθυνα και με δυνατή φωνή!
Διαβάζω για την Παναγίτσα και το ηλεκτρονικό μητρώο! Ορθά! Ομως γνωρίζει κανείς τι έπραξαν οι άλλες ομαδες! Όχι. Ακούστε λοιπον:Η ομάδα του χωριού του τα Εσώβαλτα,δεν ηταν στα μητρώα εγγεγραμενη και την αφηνε να συμμετέχει! Την έβαλε να ψηφίσει! Το Αρσενι δεν συμμετείχε πουθενά! Το έβαλε να ψηφίσει! Η Παραλιμνη,και το Γαρεφι μονο την μια χρονια! Τις έβαλαν να ψηφίσουν! Όμως το Γαρεφι ειναι δίπλα. Γιατί δεν ρωτάτε αν είχαν δικαίωμα! Κόλαφος!
ΑπάντησηΔιαγραφήΟμως παρ'ολες τις τρικλοποδιές στον Κώστα έβλεπαν ότι αντεχει και θα τους κερδίσει. Τότε βρήκαν την σανίδα σωτηρίας με την ανθρώπινη παράλειψη! Μα με τόσα που του έκαναν,πως να μην ηταν σε συνεχή ενταση,ώστε να προκύψει η παράληψη! Και τον έθεσαν εκτός! Οποιοσδήποτε νοήμων καλόπιστος βλέπει την πραγματικότητα που φωνάζει! Μην αδικείται αλλο τον Τσαβδαρίδη! Ειναι αλητεία! Τον βρήκαν συγκρατημένο λόγω του επαγγέλματος του και τον γλέντησαν!
ΑπάντησηΔιαγραφήΓια του λόγου το αληθές ως προς τον τρόμο Αντωνίου! Στα 10 σωματεια της Αλμωπιας το αποτέλεσμα θα ήταν 8-2 υπέρ του Τσαβδαρίδη! Στημ Αλμωπια ζείτε μπορείτε να κάνετε έρευνα!
ΑπάντησηΔιαγραφήΑιωρείται ομως το γιατι ο Τσαβδαρίδης δεν προσέφυγε στην δικαιοσύνη! Ακούγεται σαν ανέκδοτο αυτο με την δικαιοσύνη! Κατεθεσε ασφαλιστικα προσωρινης διαταγης για τις παρανομες ομαδες και η πρωτοδικης Έδεσσας δεν μπήκε καν στην ουσία! Λόγω μη ενεργητικής νομιμοποίησης λεει η αποφαση! Ούτε απορρίφθηκε δηλαδή ουτε δικαιώθηκε! Νιπτω της χείρας μου είπε στην ουσία! Ο αντωνιου βέβαια θα πει ότι την κέρδισε!
ΑπάντησηΔιαγραφήΣτο δια ταύτα: Ακολουθεί μακρυς δικαστικος δρόμος!Όχι για την καρέκλα αλλα για την δεοντολογια.Για την ηθική των γεγονότων! Για το γαμώτο!
ΑπάντησηΔιαγραφήΜύνημα: Εαν θέλετε να προβείτε δικαστικά εναντιον μου σας προκαλώ! Θα δώσω τα στοιχεία μου στον κ.Καραγιαννίδη!Ιδού η Ρόδος ιδού και το πηδημα θρασύδειλα σνθρωπακια!
ΑπάντησηΔιαγραφή