Τετάρτη 15 Οκτωβρίου 2025

Νέα Γενική Συνέλευση ο Άρης Αθύρων

Νέα Γενική Συνέλευση ο Άρης Αθύρων

Λόγω μη συμμετοχής του κόσμου, το Διοικητικό Συμβούλιο του Άρη Αθύρων προσκαλεί εκ νέου όλα τα μέλη και τους φίλους της ομάδας σε Γενική Συνέλευση που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 17 Οκτωβρίου και ώρα 19:00, με θέμα:

«Επανέναρξη της ποδοσφαιρικής ομάδας Άρη Αθύρων»


Η παρουσία όλων θεωρείται απαραίτητη, καθώς πρόκειται για ένα σημαντικό βήμα για το μέλλον του συλλόγου μας.


Η συνέλευση θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα της κοινότητας του χωριού μας.


Με εκτίμηση,

Το Δ.Σ.

2 σχόλια:

  1. Αποχώρησε ο μεγάλος Μάνος και τσουφ η ομάδα. Και μιλάμε για ένα κεφαλοχώρι 1234 κατοίκων!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365