![]() |
Επική ανατροπή και διπλό στην Αριδαία ο Εθνικός Γιαννιτσών |
Παλικαρίσια νίκη πέτυχε στην Αριδαία ο Εθνικός Γιαννιτσών, λυγίζοντας την αντίσταση του τοπικού Αλμωπού με σκορ 2-1, κάνοντας επική ανατροπή στο δεύτερο μέρος και αγωνιζόμενος με παίκτη λιγότερο.
Το παιχνίδι ήταν μέτριο ποιοτικά χωρίς πολλές φάσεις μπροστά στις δύο εστίες, οι γηπεδούχοι ήταν ελαφρώς καλύτεροι στο πρώτο μέρος και κατάφεραν να πάρουν το προβάδισμα με τον Παπαντωνίου στο 28’ που εκμεταλλεύτηκε σύγχυση στην άμυνα των φιλοξενουμένων και έγραψε το 1-0 για τον Αλμωπό.
Με την λήξη του ημιχρόνου αποβλήθηκε ο Αλεξανδρίδης των φιλοξενουμένων με δεύτερη κίτρινη κάρτα λόγω διαπληκτισμού με αντίπαλο. Στην επανάληψη οι φιλοξενούμενοι παρά το αριθμητικό μειονέκτημα ήταν πιο ουσιαστικοί, έψαξαν το γκολ της ισοφάρισης και τα κατάφεραν στο 51’ όταν ο Κατηριάδης με κοντινό πλασέ ανενόχλητος στην μικρή περιοχή, έγραψε το 1-1.
Στο 64’ οι φιλοξενούμενοι ζήτησαν πέναλτι σε πτώση του Χατζηστεφάνου στην περιοχή, χωρίς να δείξει τίποτα ο ρέφερι, ωστόσο στο 78’ σε χέρι αμυντικού του Αλμωπού υποδείχθηκε η εσχάτη των ποινών και ο έμπειρος επιθετικός των φιλοξενουμένων Χατζηστεφάνου που το εκτέλεσε, ήταν εύστοχος και έγραψε το 1-2 που ήταν και το τελικό σκορ, καθώς οι απέλπιδες προσπάθειες των γηπεδούχων αποδείχθηκαν άκαρπες, μέχρι το τελικό σφύριγμα.
Καλή η διαιτησία των κ.κ Κεσίσογλου Γ., Αλατζά, Γιώτη Μ.
Συνθέσεις:
Αλμωπός: (Θωμάς Νάτσκος)
Μένιος, Δαμιανίδης, Τσαουσλάρι, Θεοδωρίδης, Ειρηνάκης, Παπαντωνίου, (70’ Καραμπατάκης), Αλούπης, Φανιάδης, Ιωάννου, Μερτζεμέκης, (85’ Γεωργιάδης), Παπαδόπουλος.
Εθνικός: (Γιάννης Σερέτης)
Σαββουλίδης, Αλεξανδρίδης, Γουστέρης, Φάβας, Χατζόγλου, Λυσίτσας, Γκογκουλούδης, Γρηγοριάδης, Χατζηστεφάνου, Κατηριάδης, (90’ Καρπάτσης), Πισμισάκης, (90’ Καρυπίδης).
Ο Κεσίσογλου δεν βγήκε να τρέξει έξω από τον κύκλο του γηπέδου περπατούσε αν ήταν τραυματίας να ζητούσε αντικατάσταση αν δεν ήταν κορόιδευε!!!
ΑπάντησηΔιαγραφήΓιώργο πολλά τα τρία παιχνιδάκια το Σαββκυριακο τα χρόνια πέρασαν φάνηκε ότι είχες πρόβλημα στ γήπεδο του Αλμωπου ξεκουράσου
ΑπάντησηΔιαγραφήΕθνικακο ετοιμάσου για τριμπαλο.
ΑπάντησηΔιαγραφήΣΙΠΚΑ ΤΙ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΕΒΑΛΕΣ ΣΤΟ ΚΕΣΙΣΟΓΛΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΥΣΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ;ΔΕΝ ΠΥΣΤΕΥΩ ΑΡΙΣΤΑ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΕΔΕΣΣΑΙΟΣ!!! ΜΑΣ ΠΟΝΕΣΑΝ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ
ΑπάντησηΔιαγραφή