Κυριακή 26 Οκτωβρίου 2025

Αγανάκτηση του Ηρακλή Αγ. Λουκά για την διαιτησία στην Κρ. Βρύση

Αγανάκτηση του Ηρακλή Αγ. Λουκά για την διαιτησία στην Κρ. Βρύση

Έντονη διαμαρτυρία του Ηρακλή Αγ. Λουκά για την διαιτησία του αγώνα μέσα στον Απόλλωνα Κρ. Βρύσης Β, καθώς οι άνθρωποι των κυανολεύκων υποστηρίζουν ότι το πέναλτι που έκρινε το τελικό αποτέλεσμα ήταν ανύπαρκτο και ουσιαστικά θεωρουν υπαίτιο για την ήττα τον διαιτητής της αναμέτρησης κ. Σαμαρά.

Δείτε την ανακοίνωση του Ηρακλή:


Μύδροι του Ηρακλή Αγ. Λουκά κατά του διαιτητή του αγώνα με τον Απόλλων Κρ. Βρύσης

Ας αρχίσουμε με τα αυτονόητα

Τέλεια διαιτησία δεν υπάρχει ή αν υπάρχει θα είναι κάτι σπάνιο.

Λάθη θα γίνονται πάντα, αλλά όταν γίνονται θα πρέπει να γίνονται υπέρ και κατά όλων όσο θα διευθύνουν τους αγώνες άνθρωποι.

Πρέπει να βρεθούν τρόποι έτσι ώστε να βελτιωθούν οι διαιτητές μας, έτσι ώστε τα παράπονα να εκφράζονται κατά καιρούς από τις ομάδες, να ελαχιστοποιηθούν και φυσικά αρμόδιες για αυτές είναι οι εκάστοτε τοπικές ενώσεις και επιτροπές διαιτησίας.

Σαφώς και οι διαιτητές επιβάλεται να σφυρίζουν ότι βλέπουν, αλλά αν δεν είναι σίγουροι τότε δεν πρέπει να αποφασίζουν με βάση την έδρα.

Η απόφαση του διαιτητή Σαμαρά να σφυρίξει ένα ανύπαρκτο πέναλτυ στο 90’ λεπτό πιστεύουμε ότι δεν ενήργησε με βάση το ένστικτο και την λογική όπως θα έπρεπε,αλλά λειτούργησε με βάση την έδρα και το όνομα της ομάδας, στερώντας έτσι από την ομάδα μας, έναν πολύτιμο βαθμό.

Εμείς σαν Ηρακλής Αγ. Λουκά θέλουμε να στηρίζουμε τους νέους διαιτητές, όπως ο διαιτητής του αγώνα, αλλά δεν μπορούμε να σιωπούμε όταν αλλοιώνεται το αποτέλεσμα του αγώνα με τις αποφάσεις των διαιτητών.»

 

5 σχόλια:

  1. ΕΝΑΣ ΑΚΟΜΗ ΕΠΟΠΤΗΣ ΠΟΥ ΕΠΑΙΞΕ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ ΛΟΓΟ ΕΛΕΙΨΗΣ ΔΙΑΙΤΗΤΩΝ, ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΗ ΜΕ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΗ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ.ΒΑΛΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΠΡΩΙΝΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΝΑ ΤΑ ΠΑΙΖΟΥΝ ΟΙ ΚΑΝΟΝΙΚΟΙ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΙ ΕΠΟΠΤΕΣ ΕΙΠΑΜΕ ΦΕΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΣΤΑΜΑΤΗΣΑΝ ΠΟΛΛΟΙ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αντωνιου τωρα που ειναι αρχη κανε μια συναντηση με τους διαιτητες και πες τους 5 πραγματα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Από τις πιο "ωραίες" ανακοινώσεις διαμαρτυρίας που εχω διαβάσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καρακελιδη αφού ξέρεις το παιδί δεν μπορεί για διαιτητής την καταγγελία να την περιμενες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Εσείς που κραζεται διαιτητές γιατί δεν πάτε να γίνεται εσείς για την κατάντια των διαιτητών φταίτε εσείς

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365