
Τους κέρασε ποτά η μητέρα της φίλης της
Στο νοσοκομείο μεταφέρθηκε μία 17χρονη στη Λάρισα, καθώς μέθυσε κατά τη διάρκεια εξόδου με συνομήλική της.
Σύμφωνα με το onlarissa.gr, οι δύο κοπέλες πήγαν σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος και κατανάλωσαν αλκοόλ, με την 17χρονη που κατέληξε στο νοσοκομείο να αποχωρεί, μετά την παροχή πρώτων βοηθειών.
Αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Λάρισας συνέλαβαν τα ξημερώματα της Κυριακής τη μητέρα της μίας 17χρονης για το αδίκημα της έκθεσης, καθώς κέρασε τα δύο κορίτσια μερικά ποτά.
Παράλληλα, δικογραφία σχηματίστηκε σε βάρος του ιδιοκτήτη του συγκεκριμένου μπαρ για παραβίαση των μέτρων προστασίας των ανηλίκων.



Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:
Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.
Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.
Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.
Η συντακτική ομάδα του Aridaia365