Σάββατο 10 Ιανουαρίου 2026

Μάκης Θεοδώρου: Ο Αντωνίου σε ρόλο μπροστινού - Η κατρακύλα συνεχίζεται

Η κατρακύλα συνεχίζεται
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Αντωνίου σε ρόλο μπροστινού! 

Προσπαθεί να περάσει περικοπή χρηματοδότησης 50% στα σωματεία υπέρ της ΕΠΟ. 

Δυστυχώς η κατρακύλα συνεχίζεται. 

Ενώ μετά τις πρόσφατες αρχαιρεσίες οι ομαδες περίμεναν υλοποίηση υποσχέσεις ζήτησε από το Δ.Σ της Ένωσης και μάλιστα πλήρη πλειοψηφία για περικοπή χρηματοδότησης από το 2014 από την ΕΠΟ στα σωματεία. Με την αιτιολογία  το δίλημμα! Η τα μισά ή τίποτα. Προτάσσοντας τα συμφέροντα της ΕΠΟ. Λειτουργεί σαν μπροστινός (θα μπορούσε τόσα χρόνια και σε τόσα πόστα να κάνει διακανονισμό και όχι περικοπή). 

Συνυπεύθυνοι μαζί του και τα μέλη του Δ. Σ πλην ενός (μαζί και ο πολυπράγμων εξωδιοικητικος).

Μετά τις χαλκεύσεις στις εκλογές που προηγήθηκαν ο Αντωνίου προχωρά σε απόλυτη προσήλωση στην υπηρεσία των συμφερόντων που κεντρικα υπηρετεί, το μόνο που αρμόζει απαξίωση.

Και κάτι ακόμα για την διαιτησία. 

Τι έγινε στην Κατερίνη μετά την συνάντηση του προέδρου του συνδέσμου διαιτητων Πέλλας Νίκου Παπαδόπουλου και του αρχιδιαιτητή Κιμ της Ένωσης; 

Οι διαιτητές θα περιμένουν να πάνε στο σπίτι τους στον σύνδεσμο τους. 

Ο πρόεδρος του συνδέσμου κάνει υπομονή, αν όμως εκραγεί κάποιοι θα στεναχωρηθούν πολύ. Οι διαιτητές στον σύνδεσμο τους, στο σπίτι τους.

Μετά τιμής 

Μάκης Θεοδώρου

Υποψήφιος Σύμβουλος ΕΠΣ Πέλλας

10 σχόλια:

  1. Κανένας δεν εμποδίζει τους διαιτητές να έρθουν στο Σύνδεσμο. Αν ξέρεις κάποιους που θέλουν να έρθουν στο Σύνδεσμο , πες τους να επικοινωνήσουν με τον Πρόεδρο του Συνδέσμου και με τον Κιμ. Από πού όμως το όψιμο ενδιαφέρον σου για τους διαιτητές; Γιατί εμείς ξέρουμε ότι ούτε υποψήφιος σύμβουλος για την Ένωση ήσουν , αφού παραιτήθηκες , σαν παληκάρι που είσαι μην αντέχοντας όσα στραβά , κατά τη γνώμη σου , γινόντουσαν γύρω σου. Όσο για τα σωματεία , που πάλι κοπτεσαι όψιμα , λόγω των προηγούμενων εκλογών , η Ένωση και ο Πρόεδρος της προσπαθούν να πάρουν αυτά που μπορούν από το να μην πάρουν τίποτα. Και να γνωρίζεις ότι αυτά τα χρήματα δεν είναι επιχορήγηση των σωματείων , αλλά χρήματα για την κάλυψη παγίων δαπανών της Ένωσης. Ασχολησου λοιπόν με αντικείμενα που γνωρίζεις και μην ασχολείσαι με αντικείμενα που άλλοι γνωρίζουν καλύτερα από σένα. Εσύ ασχολησου με το πώς θα εκλεγείς στην Ένωση μετά από 4 χρόνια . Κι αυτά στα γραφεί ένας εξωδιοικητικος όσο πιο απαλά μπορεί. Φυσικά όπως και να έχει ευχαριστούμε για το ενδιαφέρον σου για τη διαιτησία και περιμένουμε να στείλεις τους διαιτητές στο Σύνδεσμο. Ο Πρόεδρος του Συνδέσμου και ο Κιμ περιμένουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλώς τα παιδιά ρε! Τι έγινε τώρα συνηλθατε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Α ρε Καραντωνη τι παληκαρι εισαι μπροστα σε αλλους που το παιζουν διπορτο.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Εγώ γράφω και σχολιάζω σύμφωνα
    με την ανάρτηση ενός συμβούλου για το
    συγκεκριμένο θέμα Εσυ όταν ξανακάνεις σχόλιο
    να γράφεις το όνομα σου
    Μην γίνεσαι στρουθοκαμηλος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μακη δεν βαρεθηκες να γραφεις και να γραφεις οι εκλογες τελειωσαν, στο τελος ουτε συμμετειχατε, ο Αντωνιου δεν χανει εκλογες τον στειρηξαν οι παντες στην Πελλα, και οσο για το ατομο που αναφερεις ετρεχε μαζι σας στα γηπεδα στις εκλογες, το ευχαριστω στον Αντωνιου που επιτρεπει να τον οριζουν σε αγωνες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Για πες μας Θωμά τι έγινε τελικά στην Κατερίνη που αναφέρεις μεταξύ του Παπαδόπουλου και του αρχιδιαιτητη; πολλά υπονοούμενα η αναφορά σου;Επίσης πες μας αν εκραγεί ο Παπαδόπουλος ποιοι θα στεναχωρεθουν πολύ; πάλι υπονοούμενα αφήνει η ανακοίνωση σου;Στα ρωτάω επειδή είσαι αληθινός(ένας φίλος του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Απ'οτι γνωρίζω θα έπρεπε να παν στον σύνδεσμο
      τους. Τωρα πότε θα πάνε εκεί θα πρέπει να ρωτήσουμε
      τον λανουα. Λεπτομέρειες αν θέλεις πάρε με τηλ

      Διαγραφή
    2. ΠΡΟΕΔΡΕ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΠΕΛΛΑΣ
      ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΑΜΜΕΣΑ ΝΑ ΑΛΛ
      ΑΞΕΙΣ ΤΟΝ ΑΡΧ/ΤΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΠΟΥ
      ΕΧΕΙΣ ΕΚΕΙ ΓΙΑ ΧΡΟΝΙΑ.ΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ
      ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟΥΣ ΚΡΑΤΑΣ
      ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΘΕΛΕΙ

      Διαγραφή
  7. Ρε παιδιά ο Τσαβδαριδης να μας πει τι άποψη του. Που χάθηκε αυτή η ψυχή? Μήπως έβαλε πλώρη για άλλη προεδρεία?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365