Πέμπτη 14 Μαΐου 2026

Θεσσαλονίκη: «Χρυσή» λεία που ξεπερνά τα 117.000 ευρώ από ληστείες – Ταυτοποιήθηκαν 6 άτομα

Ταυτοποιήθηκαν 6 άτομα

Λεία που ξεπερνά τα 117.000 ευρώ, σε μετρητά, κοσμήματα και λίρες, φαίνεται να αποκόμισαν οι δράστες τεσσάρων ληστειών και μίας διακεκριμένης κλοπής που εξιχνιάστηκαν από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Λευκού Πύργου, στη Θεσσαλονίκη.


Σύμφωνα με την Αστυνομία, οι υποθέσεις αφορούν σε περιστατικά που σημειώθηκαν το διάστημα από τον περσινό Μάιο έως τον φετινό Φεβρουάριο στην ευρύτερη περιοχή του κέντρου της πόλης. Ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία έξι ατόμων για εμπλοκή στις συγκεκριμένες υποθέσεις, ενώ σε βάρος τους σχηματίστηκαν σχετικές δικογραφίες.


Η συνολική λεία των δραστών περιλαμβάνει 17.950 ευρώ σε μετρητά, καθώς και κοσμήματα και λίρες, η αξία των οποίων ξεπερνά τις 100.000 ευρώ.


Οι δικογραφίες θα υποβληθούν στον αρμόδιο εισαγγελέα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365