Μεγάλο πάρτι της ΟΝΝΕΔ και του Γρηγόρη Δημητριάδη διοργανώθηκε το σαββατόβραδο, μετά τις εργασίες της δεύτερης μέρας του 16ου Συνεδρίου της Νέας Δημοκρατίας.
Στο Il Giardino, τον φιλόξενο χώρο του Βαγγέλη Πιτερού στο Δημοτικό Κολυμβητήριο Γουδή, συνέρρευσαν περισσότερα από 1.500 άτομα.
Άνθρωποι από όλη την Ελλάδα, μικροί και μεγάλοι, από όλες τις γενιές, όλων των ηλικιών, με ένα κοινό χαρακτηριστικό: την αγάπη για την παράταξή τους και τη χώρα τους.
Υπουργοί, βουλευτές, νεολαία έγιναν μια αγκαλιά, χόρεψαν, τραγούδησαν, συζήτησαν, αντάλλαξαν απόψεις και προβληματισμούς, σχέδια και όνειρα.
Έγιναν γνωριμίες, χτίστηκαν νέες φιλίες, δόθηκαν εγγυήσεις για συστράτευση στον αγώνα η Νέα Δημοκρατία να παραμείνει πιστή στις αξίες της και έτοιμη για τις προκλήσεις του μέλλοντος.
Η βραδιά έκλεισε σε ντελίριο ενθουσιασμού όταν από τα μεγάφωνα ακούστηκε ο ύμνος της Νέας Δημοκρατίας και όλοι έγιναν μια καρδιά που χτυπά στον ίδιο δυνατό παλμό.
Η ανάρτηση του Γρηγόρη Δημητριάδη:





Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:
Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.
Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.
Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.
Η συντακτική ομάδα του Aridaia365