Πέμπτη 14 Μαΐου 2026

Ξεκίνησε ο προγραμματισμός στον Όλυμπο Αψάλου - Οι πρώτες ανανεώσεις

Οι πρώτες ανανεώσεις

Έβαλε μπροστά τις μηχανές η διοίκηση του Αλέξανδρου Τσαβδαρίδη στον Όλυμπο Αψάλου και οι πρώτες συμφωνίες για την νέα σεζόν είναι γεγονός, με τους Λάζαρο Ορφανίδη και Μάριο Γάτσο να παραμένουν στον Όλυμπο και να προσφέρουν τις υπηρεσίες του.

Δείτε την ανακοίνωση των ερυθρολεύκων:


ΔΙΠΛΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ! 


Ο ΟΛΥΜΠΟΣ ΑΨΑΛΟΥ ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με δύο ποδοσφαιριστές που αποτελούν σημαντικά κομμάτια της ομάδας μας και θα συνεχίσουν να φορούν τη φανέλα του συλλόγου και τη νέα αγωνιστική σεζόν!


Ο Λάζαρος Ορφανίδης θα συνεχίσει να ηγείται της αμυντικής γραμμής της ομάδας μας, προσφέροντας εμπειρία, σταθερότητα και σιγουριά στα μετόπισθεν. Ένας ποδοσφαιριστής με πάθος, δύναμη και αγωνιστικό χαρακτήρα που αποτελεί σημείο αναφοράς για τον ΟΛΥΜΠΟ.


Ο Μάριος Γάτσος παραμένει επίσης στο ρόστερ της ομάδας μας, ενισχύοντας το αριστερό άκρο της άμυνας με την ποιότητα, την ταχύτητα και την ποδοσφαιρική του εμπειρία. Η παρουσία του αποτελεί πολύτιμο «όπλο» για τη νέα σεζόν.


Η οικογένεια του ΟΛΥΜΠΟΥ συνεχίζει ενωμένη και δυνατή, χτίζοντας με παίκτες που γνωρίζουν τι σημαίνει να αγωνίζεσαι για αυτή τη φανέλα! 

8 σχόλια:

  1. Under 17 η 19; Καλοί, χρυσοί, αξιοπρεπέστατοι, έδωσαν με το παραπάνω ότι ήταν να δώσουν αλλά κάθε αρχή έχει και τέλος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. 12:43 για αναπληρωματικούς τους έκλεισε φιλε

      Διαγραφή
    2. 3η 4η θέση είναι καλά πάλι για του χρόνου. Και μη πάτε τίποτε για πρωτάθλημα γιατί τρεις είναι που πήραν το χρίσμα.

      Διαγραφή
    3. 12:43 under 39 κομπλεξικε!

      Διαγραφή
    4. Όσο οι παράγοντες των ομάδων προσφέρουν χρήματα στους 40ρηδες και ψευτομισθοφορους, άλλο τόσο σβήνει το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο. Αυτό για όλες τις ομάδες, όχι μόνο για την Άψαλο.

      Διαγραφή
    5. Μίλα μας και για τους 18ριδες που ζητάνε λεφτά χωρίς να έχουν παίξει πουθενά

      Διαγραφή
    6. Αυτό 12:25 το γράφεις γιατί προφανώς είσαι "μισθοφόρος" και προσπαθείς να ωφεληθείς οικονομικά. Αλλά τι σε νοιάζει; Την μπάζα σου να κάνεις και ότι δεν σε συμφέρει το χλευάζεις.

      Διαγραφή
  2. Είδαμε και τους under όπως είχε ο αλμωπος τι κάνανε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365