![]() |
| Το σήκωσε ο Εθνικός Γιαννιτσών |
Ένα τέρμα του Δημήτρη Μήτκα στο 25’ στάθηκε αρκετό για να στέψει κυπελλούχος για την σεζόν 2025-26 τον Εθνικό Γιαννιτσών, στον τελικό με αντίπαλο τον Εδεσσαϊκό, που διεξήχθη στο «Ιωάννης Τσερκετζίδης» της Κρ. Βρύσης.
Το παιχνίδι που διεξήχθη παρουσία αρκετών φίλων του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου, είχε όλα τα στοιχεία ενός τελικού με άγχος, προσοχή στραμμένη κυρίως ανασταλτικά και τους παίκτες να προσπαθούν και να τα δίνουν όλα για την κατάκτηση του τροπαίου.
Στο πρώτο μέρος οι Γιαννιτσιώτες έδειχναν να πατούν καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο, κατάφεραν να φτάσουν στο πολυπόθητο γκολ και να μην κινδυνεύουν ιδιαίτερα, αφού οι Εδεσσαίοι δεν ήταν απειλητικοί στον επιθετικό τομέα.
Στην επανάληψη οι ρόλοι αντιστράφηκαν, καθώς ο Εδεσσαϊκός ανέβασε στροφές και περιόρισε σε παθητικό ρόλο τον Εθνικό που προσπάθησε κυρίως να υπερασπιστεί το προβάδισμα, δημιούργησε και απώλεσε κάποιες καλές ευκαιρίες, χωρίς όμως να καταφέρει να φτάσει στην ισοφάριση και έτσι το τελικό σφύριγμα βρήκε τους Γιαννιτσιώτες να πανηγυρίζουν έξαλλα την κατάκτηση του τροπαίου.
Πολύ καλή η διαιτησία των κ.κ Ραμπούση, Δέλλιου, Σουλιώτη.
4ος Διαιτητής
κ. Ασλανίδης
Συνθέσεις:
Εδεσσαϊκός: (Πέτρος Πεχλιβάνης) Βαλαβάνης Ν., Παρίσκος, (83’ Ιορδανίδης), Κεραμυδάς, Παπαηλία, Λότσι, Ολίδης, (83’ Παυλίδης), Τούφας, (70’ Παπουλίδης), Ιωσηφίδης, Σαπουντζής, (60’ Αποστολίδης), Τσολάκης, Πέτκος, (83’ Χατζηανδρέου).
Εθνικός: (Γιάννης Σερέτης) Σαββουλίδης, Πελτέκης, Φάβας, Χατζόγλου, Γκογκολούδης, Λυσίτσας, Καρυπίδης, (76’ Ζαζώβ), Κατηριάδης, Μήτκας, (76’ Τσιμπίνης), Πισμισάκης, (70’ Δεληχατζής), Γουστέρης.













Άξιος Γιουματζίδης! Συγχαρητήρια Εθνικέ!
ΑπάντησηΔιαγραφήΠολύ κακή ή διαιτησία του ραμπουση ,έπαιζε υπέρ εδεσαικου
ΑπάντησηΔιαγραφήοι πουθεναδες που χωρις σμπρωξημο ουτε στην β δεν θα μπορουσαν να κρατηθουν
ΑπάντησηΔιαγραφή