![]() |
| Πρωταθλητής ο Ηρακλής Έδεσσας |
Έγραψε ιστορία ο Ηρακλής Έδεσσας που στέφθηκε πρωταθλητής στο πρωτάθλημα Κ16 της ΕΠΣ Πέλλας, καθώς στον μεγάλο τελικό επικράτησε με σκορ 1-0 της Αθλητικής Ακαδημίας Γιαννιτσών, χάρη σε ένα τέρμα του Μπουτκάρη με εκτέλεση πέναλτι.
Στον μικρό τελικό ο Αλμωπός επικράτησε στα πέναλτι του Πανεδεσσαϊκού, έχοντας για ήρωα τον γκολκήπερ Τουμανίδη, που απέκρουσε τρία πέναλτι, ενώ στον κανονικό αγώνα οι δύο ομάδες σκόραραν από μία φορά, ο Πανεδεσσαϊκός με τον Κεχαγιά και ο Αλμωπός με τον Μπεκίρη.
Μεγάλος Τελικός
Αθλητική Ακαδημία Γιαννιτσών - Ηρακλής Έδεσσας 0-1
Σκόρερ:
Μπουτκάρης πέναλτι.
Μικρός Τελικός
Πανεδεσσαϊκός - Αλμωπός Αριδαίας 1-1 κ.α 0-3 πέναλτι
Σκόρερ:
Κεχαγιάς (Πανεδεσσαϊκός)
Μπεκίρης (Αλμωπός)
Πέναλτι:
Γεωργιάδης Κυρ. (Π) απέκρουσε ο Τουμανίδης
Πασόης (Α) 0-1
Παπαδόπουλος (Π) απέκρουσε ο Τουμανίδης
Τσαπράζης (Α)
0-2
Γεωργιάδης Κων. (Π) απέκρουσε ο Τουμανίδης
Δημητρίου (Α) 0-3.





Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά η Αθλητική Ακαδημία χάνει το πρωτάθλημα. Αυτό κάτι σημαίνει κύριοι. Καιρός για ανανέωση ξεκινώντας από τους προπονητές σας. . Κουρασαν οι κύριοι. Φτάνει. Εξέλιξη μηδέν. Πλάνο μηδέν. Πολλά παράπονα και από τους γονείς και δικαιολογημένα. . Πλέον η ακαδημία χρειάζεται ριζική ανανέωση. Παιδιά με γνώσεις και όρεξη για δουλειά. .Και όχι να πάιζουν και να μιλάνε στο κινητό. .
ΑπάντησηΔιαγραφή