Τρίτη 16 Ιουνίου 2026

Τραγωδία στην Εύβοια: Νεκρή 21χρονη μετά από τσίμπημα σφήκας

Νεκρή 21χρονη μετά από τσίμπημα σφήκας

Σκηνές αρχαίας τραγωδία εκτυλίχθηκαν στην Εύβοια όταν μία νεαρή γυναίκα μόλις 21 ετών άφησε την τελευταία πνοή της, ενώ νωρίτερα οι συγγενείς της αναφέρουν ότι την είχε τσιμπήσει σφήκα. 


Σύμφωνα με συγγενείς της, η νεαρή φέρεται να είχε δεχθεί τσίμπημα από σφήκα λίγο πριν καταρρεύσει. Οι συγγενείς την μετέφεραν χωρίς τις αισθήσεις της στο Κέντρο Υγείας Ψαχνών Ευβοίας. 


Οι γιατροί του Κέντρου Υγείας προσπαθούσαν για ώρα να τη σώσουν αλλά χωρίς αποτέλεσμα. 


Η σορός της άτυχης γυναίκας μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Χαλκίδας, όπου αναμένεται να ακολουθηθούν οι προβλεπόμενες διαδικασίες. Τα ακριβή αίτια του θανάτου θα εξακριβωθούν από τη νεκροψία – νεκροτομή.

1 σχόλιο:

  1. Ο θεός να αναπαύσει τη ψυχούλα της πολύ κουράγιο και δύναμη στην οικογένεια της στους συγγενείς της και στους φίλους της να δίνει ο Θεός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365