
Συνελήφθη στη Βρετανία η 46χρονη που κατηγορείται για τον εμπρησμό στη Marfin
Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση του δολοφονικού εμπρησμού στη Marfin τον Μάιο του 2010, κατά τον οποίο τρεις άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους.
Όπως μεταδίδει το protothema.gr, η 46χρονη που αναζητείτο από τις Αρχές για την υπόθεση μετά τις δύο συλλήψεις, συνελήφθη στη Μεγάλη Βρετανία, όπου και διαμένει τα τελευταία χρόνια.
Η ίδια μάλιστα μετά τις δύο συλλήψεις φέρεται να επικοινώνησε με τις ελληνικές Αρχές δηλώνοντας πως βρίσκεται στη Μεγάλη Βρετανία, δεν αναζητείται, είναι αθώα και επιθυμεί να επιστρέψει άμεσα στην Ελλάδα προκειμένου να καταθέσει.
Υπενθυμίζεται πως την περασμένη Παρασκευή συνελήφθησαν δύο 42χρονοι για την υπόθεση του εμπρησμού της Marfin.



Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:
Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.
Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.
Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.
Η συντακτική ομάδα του Aridaia365