Ραγδαίες είναι οι δικαστικές εξελίξεις στην υπόθεση της παράνομης αλλοίωσης του χώρου του σιδηροδρομικού δυστυχήματος στα Τέμπη, γνωστό ως «μπάζωμα» του χώρου του δυστυχήματος αμέσως μετά τη φονική σύγκρουση.
Ραγδαίες εξελίξεις
Ο αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου, Δημήτρης Μητρουλιάς, εισηγείται την παραπομπή του πρώην υφυπουργού Χρήστου Τριαντόπουλου σε Ειδικό Δικαστήριο για το πλημμέλημα της παράβασης καθήκοντος.
Με την ίδια ακριβώς κατηγορία προτείνει να παραπεμφθεί ο πρώην περιφερειάρχης Θεσσαλίας, Κώστας Αγοραστός, καθώς και τέσσερα ακόμη μη πολιτικά πρόσωπα, τα οποία προέρχονται κυρίως από τις τάξεις της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας.
Αντίθετα, ο κ. Μητρουλιάς εισηγείται την απαλλαγή δύο μη πολιτικών προσώπων από το σύνολο των επτά που είχαν αρχικά συμπαραπεμφθεί με τον νόμο περί ευθύνης υπουργών ως συμμέτοχοι.
Σε περίπτωση που η εισαγγελική πρόταση γίνει δεκτή, θα σημάνει τη συγκρότηση του πρώτου Ειδικού Δικαστηρίου για την υπόθεση των Τεμπών.



Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:
Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.
Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.
Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.
Η συντακτική ομάδα του Aridaia365