Δευτέρα 6 Ιουλίου 2026

Ανακοίνωσε νέο προπονητή ο Όλυμπος Αψάλου - Ανεβαίνει ψηλά ο πήχης για τους ερυθρόλευκους

Ανεβαίνει ψηλά ο πήχης για τους ερυθρόλευκους 

Την έλευση του καταξιωμένου τεχνικού Γιάννη Γυριχίδη έκανε γνωστή πριν λίγο η διοίκηση του Αλέξανδρου Τσαβδαρίδη, που φέρνει στον Όλυμπο Αψάλου τον Γιάννη Γυριχίδη. 

Ένας προπονητής που έχει εργαστεί με επιτυχία σε αρκετές ομάδες όπως Μ. Αλέξανδρος Πέλλας, Δόξα Μελισσίου, Δόξα Μανδάλου, ΠΑΟΚ Γιαννιτσών, ΑΣ Γιαννιτσά, Άρης Αμπελειών, ΠΑΟΚ Δυτικού ενώ την περσινή αγωνιστική περίοδο βρέθηκε στην τεχνική ηγεσία της Νίκης Καλής στην διάρκεια του δευτέρου γύρου.

Σαφώς η συμφωνία των ερυθρολεύκων με τον Γιαννιτσιώτη τεχνικό σηματοδοτεί υψηλούς στόχους, ενόψη της νέας σεζόν στην Α1.


Δείτε την ανακοίνωση:

«Η Διοίκηση του Ολύμπου Αψάλου βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας της με τον προπονητή Γιάννη Γυριχίδη, ο οποίος αναλαμβάνει την τεχνική ηγεσία της ομάδας μας ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.


Ο Γιάννης Γυριχίδης είναι ένας προπονητής με πλούσιες παραστάσεις, σημαντική εμπειρία και αποδεδειγμένη ικανότητα να δημιουργεί ομάδες με αγωνιστική ταυτότητα και υψηλούς στόχους. Ως πρώην επαγγελματίας ποδοσφαιριστής, μετέφερε τη γνώση, το πάθος και τη φιλοσοφία του στους πάγκους, χτίζοντας μια αξιόλογη προπονητική πορεία.


Στην καριέρα του έχει εργαστεί σε ιστορικά σωματεία, όπως ο Μέγας Αλέξανδρος Πέλλας, η Δόξα Μελισσίου, η Δόξα Μανδάλου, ο ΠΑΟΚ Γιαννιτσών, ο ΑΣ Γιαννιτσά, ο Άρης Αμπελειών, ενώ την περσινή αγωνιστική περίοδο βρέθηκε στην τεχνική ηγεσία της Νίκης Καλής.


Ιδιαίτερη στιγμή της προπονητικής του διαδρομής αποτέλεσε η πρόπερσινή αγωνιστική περίοδο, όταν οδήγησε τον ΠΑΟΚ Δυτικού στην κατάκτηση του πρωταθλήματος και στην ιστορική άνοδο στη Γ’ Εθνική, επιτυχία που επιβεβαιώνει τις γνώσεις, τη μεθοδικότητα και τη νοοτροπία του νικητή.


Στον Όλυμπο Αψάλου πιστεύουμε πως ο Γιάννης Γυριχίδης διαθέτει όλα τα στοιχεία που απαιτούνται για να οδηγήσει την ομάδα μας στο επόμενο βήμα και να συμβάλει στην υλοποίηση των στόχων και των φιλοδοξιών του συλλόγου.


Καλωσορίζουμε τον Γιάννη στην ερυθρόλευκη οικογένειά μας και του ευχόμαστε υγεία, δύναμη και πολλές επιτυχίες.


Καλώς ήρθες στον Όλυμπο Αψάλου, κόουτς!

Καλή αρχή και πολλές επιτυχίες με τα ερυθρόλευκα!

24 σχόλια:

  1. Και τώρα τι γίνεται ;;;άφησαν τον Τσάρτα και πήραν Γιάννη;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γεια σ ρε Μπουφον ΓΙΓΑΝΤΑ!!!Οτι θες τους κανεις ολους στον νομο Πελλας!!!
    Σε παραδεχομαι ρε!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έχει τερματοφύλακα η Άψαλος. Καλύτερο .
      Πολύ Δύσκολα να παίξει αυτός που λες

      Διαγραφή
  3. Μπορεί να μας απαντήσει ο πρόεδρος αν θα αποδεχτούν την πρόσκληση για άνοδο στην Γ ως τριταθλήτρια ομάδας της ΕΠΣ μας; Ευχαριστώ πολύ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ρε πως σας βρίσκει έτσι και του τα σκατε ρε. .Ντιπ μυαλοο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Καλά δε ρωτήσατε το δυτικό που τον έστειλαν από κει. Γιατί το έστειλαν άρων τον άρων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ας ρωτήσουνε την Καλή. Δύο ισοπαλίες εντός έδρας με τους αδιάφορους Εθνικό και Αξό και χάθηκε το πρωτάθλημα. Τι δεν είναι έτσι;

      Διαγραφή
    2. Γιατί σας ανέβασε κατηγορία για αυτό και εσείς την ρίξατε την ομάδα.

      Διαγραφή
    3. Εσύ δυτικο δεν θα γράφεις σας έκανε μάγκες από παλαιστές σας έκανε και ομάδα ποδοσφαίρου καλά που ήταν ο Γυριχιδης και ο Σπύρος αλλιώς β τοπικό

      Διαγραφή
    4. Εσύ από την καλή ρώτα τους παίκτες σου καλά που ήρθε ο Γυριχιδης αλλιώς από τον Δεκέμβρη ομάδα δεν θα είχες .

      Διαγραφή
    5. Πες και για τα Γιαννιτσα . Που τους διελυσε την ομαδα. Την εριξε κατηγορια και αφησε καμμενη γη. Γιατι δεν το λες.

      Διαγραφή
    6. Καλά που ήρθες Γυριχιδης και άφησες έργο. Έγραψες το μέλλον της Καλής με αυτόν που θα διαλύσει και τους ερυθρόλευκους του χρόνου.

      Διαγραφή
    7. Ενα είναι σίγουρο ότι για τα Γιαννητσα δεν ασχολούνται κανείς αλλά ρε φίλε εσείς γ εθνική παίζετε πριν 5 χρόνια ο συγκεκριμένος σας έφταιγε απλά απαξιώσατε την ομάδα όταν είχατε λεφτά παίρνετε παίκτες από μακριά όταν δεν είχατε ψάχνατε παίκτες από εδώ καλά να πάθετε .

      Διαγραφή
    8. Ο συγκεκριμένος έριξε την ομάδα και έφερνε παίχτες από έξω. Μην μπερδεύεσαι. . Με το ακριβότερο μπάτζετ στην ιστορία της ομάδας την έριξε κατηγορία και την διέλυσε.. Αυτά να θυμάστε. Άντε γιατί μας πρηξατε

      Διαγραφή
    9. Μάλλον εσύ δεν είσαι από τα Γιαννητσα ο Γυριχιδης την χρόνια που ήταν στην ομάδα είχε μόνο παιδιά από την περιοχή και 3με 4απο έξω άρα εισαι από άλλο πλανήτη .

      Διαγραφή
  6. Φέτος το πρωτάθλημα θα είναι πολύ δυνατό

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ο άνθρωπος που κάθε φορά λέει.Δεν μπορώ. Σταματάω. Κουράστηκα δεν ασχολουμε άλλο.θα κάνει 40+40 συνολο 80 χιλιόμετρα να πηγαινοέρχεται Αψαλο. . Μιλάμε για τρελά. .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Από χιλιόμετρα ξέρει ο Γυριχιδης εδώ κάνει 200 χιλιόμετρα την ημέρα για τον γιο του που τον πάει στον ΠΑΟΚ από αυτά θα κουραστεί αλλά ρε παιδιά αφήστε τον άνθρωπο δικαίωμα του είναι τη θα κάνει μήπως πρέπει να σαςρωτης κοιλιάς καλή επιτυχία φίλε μου ξέρω οτι θα κάνεις ότι καλύτερο για την ομάδα που είσαι τώρα.

      Διαγραφή
    2. Σίγουρα ξέρει. Αλλά ξέρουμε και εμείς περισυ στην Καλή πόσες φορές αργούσε στην προπόνηση. .

      Πόσες φορές έριχνε άκυρο και έλεγε δεν προλαβαίνω να έρθω.
      Και πόσες φορές ερχόταν και δεν έκανε τίποτα. Αφού θέλετε αληθειες

      Διαγραφή
  8. Οι γνωστοί καραγκιόζηδες, που δεν έχουν τίποτα να κάνουν, εκτός από το να τεμπελιάζουν στο καφενείο του χωριού τους, άρχισαν πάλι τα κομπλεξικά και γελοία δήθεν σχόλιά. Ήθελα να ήξερα, όλοι αυτοί οι γελοίοι, έχουν να πουν μία καλή κουβέντα για κάποιον ποδοσφαιριστή, προπονητή ή παράγοντα; Μόνο κατηγορίες, ειρωνείες και ανοησίες. Ούτε να παιδιά σε προ-νηπιακή ηλικία, δεν έχουν τόσο χαμηλή νοημοσύνη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Α εντάξει,από πόλεις δεν γράφει κανείς,μόνο από χωριά..ποιο γελοίος πεθαίνεις με αυτά που γράφεις…

      Διαγραφή
    2. Σίγουρα κακώς οι περισσότεροι η μάλλον όλοι σχολιάζουν αρνητικά. Αλλά δεν είναι ειρωνεία ούτε κόμπλεξ να σχολιάζει κάποιος ότι ένας 50χρονος "ελέγχει" το ερασιτεχνικό του Νομού.
      Και η αλήθεια είναι ότι από όπου περνάει το παρεάκι τα τελευταία χρόνια τα διαλύει σχεδόν όλα ( Αμπελειες, Αξός, Σκύδρα, Καλή). Αλλά δεν φταίει ο ψευτομανατζερ. Φταίνε οι παράγοντες που μοιράζουν τζάμπα λεφτά και έπειτα έρχεται το τέλος.
      Αυτή είναι η αλήθεια και η αλήθεια δεν είναι ούτε κόμπλεξ ούτε ειρωνία.

      Διαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365