Δευτέρα 17 Αυγούστου 2026

Καρέ μεταγραφών η Νίκη Αξού - Εμπειρία και νιάτα τα νέα αποκτήματα

Εμπειρία και νιάτα τα νέα αποκτήματα

Τετραπλό μεταγραφικό χτύπημα για την Νίκη Αξού, που ανακοίνωσε την προσθήκη των Τάσου Χατζόγλου, Χρήστου Κυργερίδη, Απόστολου Κοσκερίδη και Γιάννη Χαραλαμπίδη.

Ένας έμπειρος και τρεις νεαροί παίκτες θα ενισχύσουν την Νίκη Αξού την νέα ποδοσφαιρική σεζόν, με την ομάδα του Αντώνη Πέσιου να θέλει ανταγωνιστικό και ωραίο ποδόσφαιρο, όπως και όσο ψηλότερα στην βαθμολογία της Α1.


Δείτε παρακάτω τις τέσσερις προσθήκες, όπως τους ανακοίνωσε η Νίκη:

ΧΑΤΖΟΓΛΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ, κεντρικός αμυντικός, 35 ετών, προηγούμενη ομάδα Εθνικός Γιαννιτσών.

Συμμετοχες σε Β' και Γ' εθνική με ομάδες όπως: Αναγέννηση Γιαννιτσών, Πιερικός, Αγροτικός Αστέρας, Πανηλειακός, Νίκη Βόλου, Ολυμπιακό Βόλου, Θεσπρωτό, Απόλλων Καλαμαριάς, ΠΑΟ Κουφαλίων και στον νομό μας με τις φανέλες του Ολυμπιακού Γαλατάδων, του Μελισσίου, του Εθνικού ενώ να σημειώσουμε για όσους δεν το ξέρουν ότι η Νίκη Αξού ήταν η πρώτη του ομάδα σε επίπεδο ανδρών.


• ΚΥΡΓΕΡΙΔΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ, επιθετικός, 18 ετών, προηγούμενη ομάδα Ατρόμητος Λεπτοκαρυάς.

Ο Χρήστος είναι ένας από τους πιο ταλαντούχους επιθετικούς του νομού μας και αγωνίζεται κυρίως στα άκρα της επίθεσης. Ξεκίνησε από την Ακαδημία Γιαννιτσών, μεταπήδησε στον Εθνικό Γιαννιτσών κάνοντας μια γεμάτη σεζόν στην Α1 και στη συνέχεια στη Γ' εθνική με τη φανέλα του ΠΑΟΚ Δυτικού προτού μετακινηθεί στον Ατρόμητο Λεπτοκαρυάς την περασμένη σεζόν στην Α1.


ΚΟΣΚΕΡΙΔΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ, επιθετικός, 20 ετών, προηγούμενη ομάδα Νίκη Καλής.

Ο Απόστολος έρχεται στην ομάδα για να δώσει λύσεις στην επίθεση , έχοντας αγωνιστεί στα 17 του μια γεμάτη χρονιά με τη φανέλα του ΑΣ Γιαννιτσά όπου έκανε το ντεμπούτο του στην Α1 και στη συνέχεια τον απέκτησε η Νίκη Καλής όπου παρέμεινε για δύο χρόνια.


ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ , κεντρικός αμυντικός, 20 ετών.

Ο Γιάννης ξεκίνησε και αυτός από την Α.Α.Γιαννιτσών, μετακινήθηκε στην Κ17 του Ατρόμητου Αθηνών, στην συνέχεια αγωνίστηκε στην Α1 με τη φανέλα του ΑΣ Γιαννιτσά, κι ενώ η ομάδα μας είχε συμφωνήσει να τον αποκτήσει το καλοκαίρι του 2024 λόγω σπουδών μετακινήθηκε στη Λάρισα κι έτσι η συμφωνία δεν ολοκληρώθηκε ποτέ, ωστόσο με την επιστροφή του στην Πέλλα ήταν κοινή επιθυμία και των δύο πλευρών για συνεργασία!

Σας καλωσορίζουμε όλους στην ΝΙΚΗ ΑΞΟΥ, συνεχίζουμε...


2 σχόλια:

  1. Φάγατε τα παιδιά του χωριού. Και φέρατε ξένους. Ντροπή σας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Άφησαν τα δικά τους παιδιά να φύγουν. Έτοιμοι παίχτες.
    Για να φέρουν έναν 40χρονο. Έναν που έχει ν α παίξει 3 χρόνια και έναν που έχει να παίξει 2

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365