
Ανακοίνωσαν Γιάννη Πολατίδη οι κίτρινοι
Την απόκτηση του αρχισκόρερ Γιάννη Πολατίδη ανακοίνωσε ο Άρης Αμπελειών ενισχύοντας την επίθεση του με ένα πραγματικό πολυβόλο.
Το νέο μεταγραφικό απόκτημα των κιτρίνων αγωνιζόταν μέχρι πρότινος στην Δόξα Μελισσίου και είναι ένας από τους πιο σταθερούς γκολτζήδες των γηπεδο ν της Πέλλας.
Δείτε την ανακοίνωση των κιτρίνων:
Η διοίκηση του Άρη Αμπελιών ανακοινώνει την απόκτηση του Γιάννη Πολατίδη, ενισχύοντας σημαντικά την επιθετική της γραμμή και το ρόστερ της ομάδας ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.
Ο Γιάννης Πολατίδης είναι ένας έμπειρος ποδοσφαιριστής με σημαντικές παραστάσεις από επαγγελματικές αλλά και ερασιτεχνικές κατηγορίες και γνωρίζει καλά το πρωτάθλημα της περιοχής.Στην μέχρι τώρα πορεία του έχει αγωνιστεί μεταξύ άλλων σε ΠΑΟ Κουφαλίων, Εθνικό Αξιούπολης, ΑΕ Πολυκάστρου, Ολυμπιακό Κυμίνων, Απόλλωνα Ραχώνας, Μ.Α. Πέλλας, ΠΑΟΚ Αραβησσού, Δόξα Μελισσίου, Νίκη Αξού και Κεραυνό Μεσιανού.
Πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή που αναμένεται να προσθέσει εμπειρία, ποιότητα και αγωνιστικότητα στην ομάδα του Άρη Αμπελιών, με τη διοίκηση να συνεχίζει τον σχεδιασμό της ενόψει της νέας σεζόν.
Γιάννη, καλώς ήρθες στην οικογένεια του Άρη Αμπελιών!
Σου ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες




αυτος ακομη μπαλα παιζει δεν βαρεθηκε ;;
ΑπάντησηΔιαγραφήμε οραμα να παιζουν νεα παιδια μπραβο στον αρη αμπελειων
ΑπάντησηΔιαγραφήΑφού σε τέτοια ηλικία βρίσκει θύματα που του δίνουν 2-2500 χιλιάρικα καλά τους κάνει . . Ληστεία κανονικη
ΑπάντησηΔιαγραφήΣιγά μην πάρει και 4 χαλαρωσε
ΔιαγραφήΓιάννη γερά και παρτους τα λεφτά.
ΑπάντησηΔιαγραφή44 ετών έναν τραυματισμό να βγάλει πάνε τα 2.5κ.
Καλοφορετο