Τετάρτη 2 Σεπτεμβρίου 2026

Ανήλικος συνελήφθη για κακοποίηση σκύλου - Τον χτυπούσε και τον έβαζε σε κάδο

Ο 15χρονος αφέθηκε ελεύθερος με εντολή Εισαγγελέα

Χειροπέδες σε έναν 15χρονο πέρασαν το βράδυ της Δευτέρας (31/08) στον Πύργο Ηλείας, έπειτα από καταγγελίες περαστικών για κακοποίηση σκύλου.


Όπως μεταδίδει το ilialive.gr, το περιστατικό συνέβη στον προαύλιο χώρο της Αγίας Κυριακής, όταν ο ανήλικος φέρεται να βασάνισε το σκυλί, με τους φίλους του να βιντεοσκοπούν τις πράξεις του.


Σύμφωνα με τις καταγγελίες, ο 15χρονος φέρεται να έβαζε μέσα σε κάδο σκουπιδιών και να τον χτυπάει τρομάζοντας το σκύλο. Στη συνέχεια, επανέλαβε το ίδιο πράγμα για αρκετές φορές.


Όταν οι αστυνομικοί έφτασαν στο σημείο, ο 15χρονος τους είπε ότι ο σκύλος του ανήκει, πριν οδηγηθεί στο αστυνομικό τμήμα.


Ο 15χρονος αφέθηκε ελεύθερος την ίδια μέρα μετά από προφορική εντολή του Εισαγγελέα, αφού πρώτα σχηματίσθηκε σε βάρος του δικογραφία.


Οι ακριβείς συνθήκες του περιστατικού είναι υπό διερεύνηση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365