![]() |
| Συνελήφθησαν |
Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση θανάτου του Γιώργου Μαζωνάκη. Το ζευγάρι των γιατρών συνελήφθη με την κατηγορία της θανατηφόρας έκθεσης σε κίνδυνο ασθενή.
Όπως αναφέρει ο eleftherostypos.gr, αυτή την ώρα το ζευγάρι βρίσκεται στην ασφάλεια. Σύμφωνα με πληροφορίες, το ζευγάρι έχει πέσει σε αντιφάσεις κατά τις καταθέσεις του. Επίσης το κλιμάκιο από τη ΔΕΕ της ΕΛ.ΑΣ μπήκαν στο λογισμικό του μηχανήματος που έκανε πλασμαφαίρεση ο τραγουδιστής και έδειξε ότι ήταν επί 45 λεπτά σε λειτουργία.
Από το οπτικό υλικό φαίνεται να μπαίνει στον χώρο ο Γιώργος Μαζωνάκης λίγο μετά τη μία και όχι στις τέσσερις, όπως είχαν καταθέσει οι γιατροί.
Σύμφωνα με τα νέα στοιχεία φέρεται να πέθανε κατά τη διάρκεια της θεραπείας που υπεβλήθη από τους γιατρούς του Κολωνακίου.
Οι δύο γιατροί βρίσκονται και θα παραμείνουν στην Ασφάλεια, ενώ οι αξιωματικοί που χειρίζονται την υπόθεση αναμένεται να επικοινωνήσουν με τον αρμόδιο εισαγγελέα, προκειμένου να ενημερωθεί για τα νέα στοιχεία της υπόθεσης του θανάτου του Μαζωνάκη.




Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:
Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.
Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.
Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.
Η συντακτική ομάδα του Aridaia365