
Πωλείται μονοκατοικία 130τ.μ. στην Δωροθέα
Στο χωριό Δωροθέα του Δήμου Αλμωπίας, σε ένα ήρεμο περιβάλλον που συνδυάζει την ομορφιά της υπαίθρου με την καθημερινή άνεση, διατίθεται προς πώληση μονοκατοικία 130 τ.μ., σε οικόπεδο συνολικής επιφάνειας 467 τ.μ.
Πρόκειται για μια κατοικία με παραδοσιακό χαρακτήρα, ευρύχωρους εσωτερικούς χώρους και μια ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα εξωτερική διαμόρφωση, που προσφέρει πολλές δυνατότητες αξιοποίησης.
Η κατοικία διαθέτει ένα ευρύχωρο καθιστικό, με μεγάλα ανοίγματα που επιτρέπουν την είσοδο φυσικού φωτισμού, δημιουργώντας ένα ευχάριστο περιβάλλον για την καθημερινότητα και τις οικογενειακές στιγμές.
Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ



Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:
Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.
Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.
Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.
Η συντακτική ομάδα του Aridaia365