| Γράφει ο Γιώργος Καραγιαννίδης |
Βαρύ είναι το κλίμα στις τάξεις του Αλμωπού Αριδαίας, μετά τον χθεσινό πικρό αποκλεισμό από τον τελικό του Κυπέλλου της ΕΠΣ Πέλλας από τον Εδεσσαϊκο, στο τελευταίο δευτερόλεπτο που παιχνιδιού.
Η χρονιά πλέον πρέπει να θεωρείτε πλήρως αποτυχημένη και στις τάξεις των παραγόντων της ομάδας της Αριδαίας υπάρχει μεγάλος προβληματισμός.
Ο στόχος της ανόδου στην επόμενη κατηγορία, έκανε γρήγορα φτερά, αφού ουσιαστικά ο Αλμωπός ποτέ δεν διεκδίκησε με αξιώσεις το πλασάρισμα του στις πρώτες θέσεις.
Ο στόχος του κυπέλλου χάθηκε τόσο άδοξα χθες, με τον παράδεισο από την κόλαση να απέχουν ελάχιστα δευτερόλεπτα, ενώ να θυμίσουμε και την περσινή αποτυχία στον ίδιο θεσμό, όταν ο Αλμωπός έχασε από την Δόξα Μαυροβουνίου στον τελικό με 1 - 0.
Μεγάλος αγκάθι για την ομάδα αποτελεί η αναδιάρθρωση των πρωταθλημάτων, αφού ουσιαστικά μετά από αυτή την εξέλιξη ο Αλμωπός θα αγωνίζεται σε πιο κάτω κατηγορία.
Στα αγωνιστικά πολλές είναι οι σκέψεις για τον προπονητή κύριο Τυριακίδη μετά τον χθεσινό αποκλεισμό και την χαμένη χρονιά. Ενώ μεγάλος προβληματισμός υπάρχει για κάποιους έμπειρους ποδοσφαιριστές οι οποίοι δεν έχουν αποδώσει τα αναμενόμενα.
Το μόνο παρήγορο από αυτή την κακή χρονιά είναι η πολύ καλη παρουσία κάποιων νεαρών ποδοσφαιριστών, οι οποίοι και πολλές συμμετοχές έκαναν και οι εμφανίσεις τους ήταν αξιόλογες.
Σίγουρα ο Αλμωπός θα βασιστεί πάνω τους την επόμενη χρόνια.
Μένει πλέον να δούμε τις προθέσεις του Δ.Σ. με το καλοκαίρι που έρχεται να προμηνύεται καυτό σε όλα τα επίπεδα για τον Αλμωπό.



kyriakidis kai argyrioy apogoeiteysi. tyriakidis fovatai kai thn skia toy
ΑπάντησηΔιαγραφήΕσείς που κράζετε τον κοουτς είστε και οι ίδιοι προπονητές ? Γιατί δεν γράφετε επώνυμα?
ΑπάντησηΔιαγραφήΤι να κάνει και ο Τυριακιδης. Χωρίς φορ παίζει όλη την χρονιά. Λάθος που δεν έβαλε ακρίδα
ΑπάντησηΔιαγραφή