![]() |
| Ο ίδιος όμως παρά την λογική πικρία που υπάρχει συνεχίζει το έργο του |
Μπορεί το αποτέλεσμα των εκλογών να μην ήταν το αναμενόμενο για τον Δημήτρη Μπίνο, ο ίδιος όμως παρά την λογική πικρία που υπάρχει συνεχίζει το έργο του, αφού έως 1η Σεπτεμβρίου, ημέρα που θα αναλάβει ο επόμενος, ο κύριος Μπίνος θα είναι ο Δήμαρχος της Αλμωπίας.
Σήμερα μάλιστα μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook μας ενημέρωσε για τις εργασίες που γίνονται στα Λουτρά Πόζαρ.




Άρχισε πια να μη βγάζει σελφι και φωτογραφίες χαμογελαστός... Η προσγείωση στο έδαφος ήταν απότομη!!! (Γκούφη)
ΑπάντησηΔιαγραφήΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΚΡΥΒΕΙΣ ΤΗΝ ΕΞΑΡΤΗΣΗ ΣΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΠΙΝΟ.
ΑπάντησηΔιαγραφήστην ελλάδα το αυτονόητο το κάνουμε θέμα....Σημαντικό ζήτημα πάντως είναι ότι υπάρχει υποψήφιος που μάλλον ασχολείται με τα εθνικά θέματα περισσότερο απ τα προβλήματα του τόπου μας.Κύριε Μπάτση αν σας απασχολεί τόσο πολύ το θέμα με την ονομασία των σκοπιων κλπ κατεβείτε βουλευτής κι αφήστε το Δήμο σε όσους έχουν στο μυαλό τους μόνο εδώ.Εσείς μάλλον έχετε άποψη για όλα τα διεθνή και εθνικά θέματα έχει γνώσεις γεωστρατηγικής και αδικείστε.Κατεβείτε εκει.Αδικείστε εδω.
ΑπάντησηΔιαγραφήΣωστος...πρωτα θα ασχοληθεί με το μακεδονικό μετά με τα προβλήματα της αλμωπιας...
ΔιαγραφήΕ ναι φτανει πια με το μακεδονικο εξαλου επι της ουσιας συμφωνουσαν και το πασοκ και η νεα δημοκρατια και φυσικα συριζα κκε το χρεωθηκε ο συριζα ολο αυτο το πολιτικο κοστος θελετε δηλαδη να το χρεωθουν και οσοι ψηφισαν αυτα τα κομματα σπερνοντας την διχονοια και το μισος στον λαο με απροβλεπτες και επικινδυνες συνεπειες
ΑπάντησηΔιαγραφή"Ενωμενοι για την αλμωπια" γιατι "εδω ζουμε" ολοι μας
χκτ