Δευτέρα 24 Ιουνίου 2019

ΔΕΥΑ Αλμωπίας: Ανακοίνωση για τη ρύθμιση των 100 δόσεων

Ανακοίνωση

Το Ν.Π.Ι.Δ. Δ.Ε.Υ.Α. Αλμωπίας έχοντας υψηλό αίσθημα ευθύνης προς όλους τους καταναλωτές του Δήμου μας, σας ενημερώνει ότι από τη πρώτη στιγμή πραγματοποιήσαμε όλες τις ενέργειες ώστε να ενταχθεί η Δ.Ε.Υ.Α. άμεσα στη νέα νομοθεσία για τις 100 δόσεις προκειμένου να βοηθήσουμε όλους τους συμπολίτες για την αποπληρωμή των οφειλών με ευνοϊκούς όρους.Η Δ.Ε.Υ.Α. εντάχθηκε σε ρυθμίσεις των οφειλών των 100 δόσεων σύμφωνα με την νομοθεσία 4611/2019. Βάσει αυτής της νομοθεσίας έχετε την δυνατότητα να ρυθμίσετε το ποσό οφειλής σας με τέτοιο τρόπο ώστε να επιτυγχάνεται η αφαίρεση τόκων.

Συγκεκριμένα με εφάπαξ καταβολή του ποσού οφειλής σας, επιτυγχάνεται η αφαίρεση όλων των τόκων. Διαφορετικά, ανάλογα με τον αριθμό των δόσεων που έχετε έρθει σε συμφωνία αφαιρείται ένα ποσοστό των τόκων:

▪ έως 24 δόσεις αφαιρείται το 80% της οφειλής
▪ έως 48 δόσεις αφαιρείται το 70% της οφειλής
▪ έως 72 δόσεις αφαιρείται το 60% της οφειλής
▪ έως 100 δόσεις αφαιρείται το 50% της οφειλής

Σας ενημερώνουμε, ότι οι δόσεις είναι μηνιαίες και ισόποσες πλην της τελευταίας που μπορεί να είναι μικρότερη των υπολοίπων.

Κάθε δόση, πλην της τελευταίας δεν μπορεί να είναι μικρότερη των είκοσι (20) ευρώ.

Σας εφιστούμε την προσοχή καθώς μάλιστα με την μη καταβολή τριών συνεχόμενων δόσεων ή καθυστέρηση καταβολής της τελευταίας για χρονικό διάστημα μεγαλύτερο των τριών μηνών, η ρύθμιση σας καταργείται, ενώ σε περίπτωση που καθυστερήσετε να καταβάλλετε μία ή δύο δόσεις το ρυθμιζόμενο ποσό οφειλής σας τοκίζεται.

Αναμένουμε για τις δικιές σας ενέργειες, στα γραφεία της υπηρεσίας στο υπόγειο του Δημαρχείου καθημερινά από τις 7:30 μέχρι τις 15:00, ώστε να βοηθηθείτε εσείς και η υπηρεσία.

Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων.

Με εκτίμηση
Ο Πρόεδρος της Δ.Ε.Υ.Α. Αλμωπίας
Γεωργίου Χρήστος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365