Τετάρτη 26 Ιουνίου 2019

Κατασκευή Μεταλλικής Κερκίδας με Στέγαστρο 100 θέσων στο Γήπεδο της Σωσάνδρας

Δείτε την δήλωση του κυρίου Μπινου

Δείτε την δήλωση του κυρίου Μπινου:



Κατατέθηκε στη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού ,το Τεχνικό Δελτίο με τίτλο Κατασκευή Μεταλλικής Κερκίδας με Στέγαστρο 100 θέσων στο Γήπεδο της Σωσάνδρας ύψους 80.000 €.Οι προσπάθειες για τον Αθλητισμό, αυτής της Δημοτικής Αρχής είναι μεγάλες και ακόμα και αυτή τη στιγμή δείχνουμε αξιοπρέπεια και αγάπη για τον τόπο μας και τους ανθρώπους του. Το Αθλητικό Ιδεώδες δεν ειναι προσωπική υπόθεση και συμφέρον.Εμείς το αποδείξαμε. Ευχαριστώ τον ειδικό συνεργάτη μου ,Πολιτικό Μηχανικό Μπελιοβάνη Πολυχρόνη και την Τεχνική Υπηρεσία ,για την Υποβολή του Φακέλου.



4 σχόλια:

  1. Μεταλλική κερκίδα 80.000 ευρώ?α ρε μπινο φεύγεις και φορτώνεις την τσέπη μάλλον

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. μας πρήξατε με τη κερκιδα της Σωσάνδρας. Με αυτά τα λεφτα κάνεις δύο γήπεδα καινουργια. Στον Εξαπλάτανο με τέσσερα χιλιάρικα φτιάξαμε τη κερκίδα. Εσείς θέλετε 80.000 ευρώ; Τι να σκεφτούμε; Κάντε σωστά έργα, όχι έργα βιτρίνας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ούτε καν σκέπαστρο δεν έχει εκεί ρε κλαψα

      Διαγραφή
  3. μιλάμε για νόμιμη κατασκευή με άδεια αδέρφια.Δεν μιλάμε για το Τζίμη που είπε στον Αλέκο να φωνάξει το Κοροσιάδη ότι ο Μπουτσουκ να έρθει κλπ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365