Σάββατο 22 Ιουνίου 2019

Ο Βασίλης Πόζαρλης υποψήφιος Βουλευτής Πέλλας με το ΜέΡΑ25


Πόζαρλης  Βασίλειος του Γεωργίου 
Γεννήθηκα το 1974 στην Έδεσσα 
Είμαι μόνιμος κάτοικος Ριζαριου   
Παντρεμένος με την Πρόιου Ελισσάβετ και έχω δυο γιούς 13 και 7 ετών


Πτυχιούχος ηλεκτρονικός -  θερμουδραυλικος .
Ελεύθερος επαγγελματίας από 1997 δραστηριοποιούμαι στα συστήματα ανίχνευσης ελέγχου και ασφάλειας με περισσότερες από 500 εγκαταστάσεις σε  όλο τον νομό

Λόγω του επαγγέλματος μου καθώς  και το ότι διετέλεσα πρόεδρος σε τοπική  ποδοσφαιρική ομάδα και ότι  συμμετέχω ενεργά σε συλλόγους του νομό  μας έχω  αφουγκραστεί τα προβλήματα και τις ανησυχίες του κόσμου και αυτός ήταν ένας από τούς λογούς που πήρα μέρος στις δημοτικές εκλογές καθώς και η ενασχόληση μου με τα κοινά είναι η αγάπη μου για τον όμορφο αυτόν  τόπο μας.. 

Γνωρίζοντας καλά τα προβλήματα που υπάρχουν στο νομό μας πήρα την απόφαση να πολιτευτώ με το ΜέΡΑ25  και  ζητώ την ψήφο σας για να γίνει η φωνή μου η δικιά σας φωνή.
Όλοι μαζί μπορούμε να έχουμε μια φωνή για την Πέλλα μας για το καλύτερο γιατί το αξίζουμε , για να έχουν μέλλον τα παιδιά μας . 

Όραμα μου μια καλύτερη Ελλάδα, ασφαλής, με ίσες ευκαιρίες για όλους και δυνατότητα εξέλιξης. 

Λόγο των προκλήσεων που έχουμε μπροστά μας στηρίζω ΜέΡΑ25  Γίανη Βαρουφάκη και το πρόγραμμα του για να γίνει το όραμα  πραγματικότητα.
Φιλικά
 Βασίλης Πόζαρλης .Υποψήφιος Βουλευτής  ΜέΡΑ25  Ν.ΠΕΛΛΑΣ

1 σχόλιο:

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365