Παρασκευή 21 Ιουνίου 2019

Μέχρι τις 28 Ιουνίου οι εγγραφές στο ΚΔΑΠ με Α ΄΄ΗΛΙΑΧΤΙΔΑ΄΄

Η φοίτηση είναι δωρεάν μέσω του προγράμματος ΕΣΠΑ

Η  ΔΗ.Κ.Ε. Αλμωπίας σας ενημερώνει, ότι οι εγγραφές στο ΚΔΑΠ με Α ΄΄ΗΛΙΑΧΤΙΔΑ΄΄ θα συνεχιστούν έως και τις 28 Ιουνίου ημέρα Παρασκευή για το έτος 2019-2020. 

Το Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών με Αναπηρίες, θα φιλοξενήσει παιδιά  ή έφηβους  με αναπηρία ή και άτομα μεγαλύτερης ηλικίας.

Η φοίτηση είναι δωρεάν μέσω του προγράμματος ΕΣΠΑ.


Από τη δομή παρέχονται υπηρεσίες και εξασφαλίζεται η δημιουργική απασχόληση των παιδιών, μέσω προγραμμάτων έκφρασης και ψυχαγωγίας, ανάπτυξη ατομικών και κοινωνικών δεξιοτήτων.

Πληροφορίες στο τηλέφωνο 2384024779 από τις 8:00π.μ έως 14:00μ.μ. 

Δ/νση: Καραϊσκάκη & Εμμαν. Παπά γωνία (εργατικές κατοικίες)
Αριδαία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365