Παρασκευή 14 Ιουνίου 2019

Πέλλα: Συνελήφθη 32χρονος για πώληση λαθραίων ποτών - Μέσα από social media και ιστοσελίδες διαφήμιζε την πώληση των ποτών σε χαμηλές τιμές (ΦΩΤΟ)


Συνελήφθη, χθες (13 Ιουνίου 2019) το μεσημέρι σε περιοχή της Πέλλας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Έδεσσας, 32χρονος ημεδαπός, για λαθρεμπορία.

Ειδικότερα, μετά από συντονισμένες ενέργειες των αστυνομικών, εντοπίστηκε ο 32χρονος τη στιγμή που επιχειρούσε να πουλήσει λαθραία ποτά, που είχε σε αυτοκίνητο που χρησιμοποιούσε και το οποίο κατασχέθηκε.


Σε έρευνα που έγινε στο όχημα βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 281 φιάλες αλκοολούχων ποτών, για τις οποίες δεν είχαν καταβληθεί οι νόμιμοι φόροι και δασμοί. 

Επίσης σε χώρο που χρησιμοποιούσε είχε τοποθετήσει ένα κοντέινερ, στο εσωτερικό του οποίου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν άλλες 1.980 αδασμολόγητες φιάλες αλκοολούχων ποτών.

Όπως διαπιστώθηκε, ο 32χρονος με αναρτήσεις σε σελίδες κοινωνικής δικτύωσης και ιστοσελίδες αγγελιών, επιδίωκε την προσέλκυση υποψήφιων αγοραστών, διαφημίζοντας την πώληση των αλκοολούχων ποτών σε ιδιαίτερα ανταγωνιστικές τιμές.

Τα λαθραία ποτά θα σταλούν στο αρμόδιο Τελωνείο για τον προσδιορισμό των διαφυγόντων φόρων και δασμών. Ο συλληφθείς, με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος του, οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Γιαννιτσών.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365