Παρασκευή 7 Ιουνίου 2019

Χορήγηση χρηματικού βοηθήματος 900€ σε μέλος της Ε.Υ.Α.Ν Πέλλας για την απόκτηση παιδιού

Δείτε περισσότερα

-Την 6-6-2019 ο Πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Πέλλας κ. ΤΣΑΒΔΑΡΙΔΗΣ Κων/νος παρέδωσε στον συνάδελφο κ. ΟΥΡΤΖΑΝΗ Θεόδωρο το χρηματικό βοήθημα για την απόκτηση παιδιού ,το οποίο έχει καθιερώσει το Προεδρείο από την πρώτη στιγμή της εκλογής του. 


-Η στιγμή παράδοσης του βοηθήματος  πραγματοποιήθηκε σε ιδιαίτερο κλίμα συγκίνησης και χαράς αφού ο νέος πατέρας κ. ΟΥΡΤΖΑΝΗΣ παρέλαβε εννιακόσια (900) ευρώ λόγω της απόκτησης τριδύμων .

-Μετά τις θερμές ευχές του Δ.Σ. της ένωσης ,τις οποίες μετέφερε ο Πρόεδρος, δεν έλειψαν τα πειράγματα μεταξύ των δύο φίλων .

-Ευχόμαστε τα καλύτερα στα τρία νέα μέλη της   

 Αστυνομικής οικογένειας.

Στηρίζουμε τα μέλη μας σε κάθε στιγμή της ζωής τους. 

                                        -Ο -                                                                           
                                 ΠΡΟΕΔΡΟΣ     
                 ΤΣΑΒΔΑΡΙΔΗΣ Κωνσταντίνος  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365