Δευτέρα 3 Ιουνίου 2019

Ανακοίνωση Aridaia365.gr

Ανακοίνωση - Ευχαριστήριο

Αισθανόμαστε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε όλους εσάς, τους αναγνώστες μας, για την τρομερή ανταπόκριση που έχετε δείξει σε αυτό το νέο μας εγχείρημα.

Θα κάνουμε τα αδύνατα δυνατά να σας ενημερώνουμε, γρήγορα και έγκυρα. Χωρίς εμπάθειες και συμπάθειες και ελπίζουμε να συνεχίζετε να μας διαβάζετε και να μας στηρίζετε.


Θέλουμε επίσης να δώσουμε τα συγχαρητήρια μας στον νέο Δήμαρχο Αλμωπίας κύριο Χρήστο Μπάτση και να του ευχηθούμε καλή δύναμη στο έργο του.

Συγχαρητήρια αξίζουν και στους άλλους τρεις υποψήφιους για τον Δήμο Αλμωπίας, κυρίους Χατζηδημητρίου, Μπίνο, Παρούτογλου και Δρόσογλου, καθώς επίσης και σε όλους τους υποψηφίους όλων των συνδυασμών, εκλεγμένους και μη, για τον αγώνα που έκαναν την προεκλογική περίοδο. 
Ελπίζουμε να συμβάλουν όλοι στην πρόοδο και την ανάπτυξη του τόπου μας, από τις θέσεις ευθύνης που έχουν.

Οι εκλογές τελείωσαν αλλά η ενημέρωση με ναυαρχίδα τον τόπο μας δεν τελειώνει ποτέ, σας έχουμε πολλές εκπλήξεις.

Μείνετε συντονισμένοι στο Aridaia365.gr

Σας ευχαριστούμε!!!


Με τιμή 
Η συντακτική ομάδα του Aridaia365.gr

3 σχόλια:

  1. Συνεχίστε έτσι και δεν εχετε να φοβάστε τίποτα. Μπράβο σας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ξεχάσατε τον Δροσογλου! Με διαφορά το πιο γρήγορο σαιτ της περιοχής πάντως, συνεχίστε έτσι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365