Πέμπτη 6 Ιουνίου 2019

Ο Όμιλος Αντισφαίρισης Αριδαίας συγχαίρει τον Χρήστο Μπάτση

Ανακοίνωση
 
Ο Όμιλος Αντισφαίρισης Αριδαίας εύχεται στον νέο Δήμαρχο Αλμωπίας Κο Χρήστο Μπάτση και στους νέους δημοτικούς συμβούλους καλή επιτυχία στο έργο τους, μέσα σε πνεύμα συνεργασίας για το καλό και την ανάπτυξη του τόπου μας και την βελτίωση του επιπέδου ζωής των συμπολιτών μας.

Ο Όμιλος Αντισφαίρισης Αριδαίας όπως πάντα, με τη συνεργασία των τοπικών αρχών, θα συνεχίσει την μεγάλη του προσπάθεια για την ανάπτυξη του αθλήματος, αλλά και για να κάνει γνωστή την Αλμωπία σε όλη την Ελλάδα και ακόμη πιο πέρα, και μέσα από το tennis. Σε αυτή τη προσπάθεια χρειάζεται η καλή διάθεση, το ανοιχτό πνεύμα και η συνέργεια όλων των παραγόντων του τόπου μας.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Ομίλου Αντισφαίρισης Αριδαίας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365