Πέμπτη 13 Ιουνίου 2019

Γιώργος Τσιμτσιρίδης για το σχολείο δεύτερης ευκαιρίας της Αριδαίας: "Είναι μια προσπάθεια που έγινε από πολλούς και όχι από έναν"

Διαβάστε λεπτομέρειες

Στο θέμα της Ίδρυσης του Σχολείου Δεύτερης Ευκαιρίας στην Αριδαία αναφέρθηκε στο χθεσινό Δ.Σ. ο αντιδήμαρχος Γιώργος Τσιμτσιρίδης και ανέφερε πως ήταν συλλογική η προσπάθεια για να έρθει το σχολείο στην Αριδαία και όχι μια προσπάθεια του ενός, όπως είδε να αναφέρετε σε κάποιες ανακοινώσεις, αναφερόμενος φυσικά προς τον Βουλευτή κύριο Σηφάκη, ο οποίος με ανακοίνωση του τις προηγούμενες μέρες, θέλησε να πάρει πάνω του την επιτυχία του θέματος.


Επιπλέον εισηγούμενος θέμα  που αφορούσε  πρόγραμμα δια βίου μάθησης επέκρινε τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο επειδή όφειλε να το είχε φέρει έγκαιρα ως θέμα στο Δημοτικό Συμβούλιο από τον Απρίλιο, αλλά δεν το έκανε, με κίνδυνο να χαθούν οι προθεσμίες, ένα θέμα που σώθηκε ουσιαστικά χάρη την παρέμβαση του κυρίου Τσιμτσιρίδη.

1 σχόλιο:

  1. αγαπητέ κύριε Τσιμτσιρίδη,η διαδρομή σας στην Αριδαία μας δίδαξε πόσο καλά γνωρίζεται και εφαρμόσατε τον ατομικό δρόμο της προσωπική σας εξυπηρέτησης.Γαλουχηθήκατε επαγγελματικά με μεθόδους Μακιαβέλι που μόνο εσείς γνωρίζετε.
    Στο σπίτι του κρεμασμένου δεν μιλάνε για σκοινί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365