Πέμπτη 6 Ιουνίου 2019

Πλατανάκια Σωσάνδρας: Το αναψυκτήριο που δεν έγινε ποτέ (ΦΩΤΟ/ΒΙΝΤΕΟ)

Αυτοψία Aridaia365.gr

Ένας από τους μεγαλύτερους πνεύμονες πρασίνου που διαθέτει η Αλμωπίας, είναι φυσικά τα πλατανάκια της Σωσάνδρας.

Τα πλατανάκια μεταξύ Σωσάνδρας, Γαρεφείου και Δωροθέας είναι ένα μέρος τρομερής φυσικής ομορφιάς, με τα μεγάλα πλατάνια να απλώνονται και να δημιουργούν ένα πανέμορφο τοπίο.


Ένα μέρος όμως το οποίο παρά την τρομερή φυσική ομορφιά του, μένει μέχρι και σήμερα ανεκμετάλλευτο, παρόλο που πριν 20 χρόνια περίπου ο χώρος προοριζόταν για να γίνει αναψυκτήριο.

Ένα αναψυκτήριο όπως θα δείτε στις παρακάτω φωτογραφίες, με προϋπολογισμό 94.000.000 ΔΡΑΧΜΩΝ, ναι καλά διαβάσατε, 94.000.000 ΔΡΑΧΜΩΝ.

Όπως μαρτυρούν οι φωτογραφίες, το έργο ξεκίνησε να υλοποιείται, υπάρχουν μισοτελειωμένα κτίσματα, αλλά ξαφνικά φαίνεται πως ο χρόνος πάγωσε, όπως πάγωσε και η ανέγερση του αναψυκτηρίου.

Πολλά τα ερωτήματα που υπάρχουν και καλό θα είναι οι πολίτες της Αλμωπίας να πάρουν απαντήσεις, ίσως θα πρέπει να δοθούν 94.000.000 απαντήσεις.

Υπάρχουν φυσικά και άλλα τέτοια έργα που έμειναν μισά στον Δήμο Αλμωπίας, όπως το κολυμβητήριο της Αριδαίας. 

Σύντομα θα υπάρξει το αντίστοιχο ρεπορτάζ στο Aridaia365.gr

Δείτε ένα παλιότερο βίντεο μας και σημερινές φωτογραφίες από τα πλατανάκια της Σωσάνδρας:


















1 σχόλιο:

  1. μπραβο σας που προβάλετε τέτοια θέματα. ηδη με βάλατε σε περιέργεια για να δω το θέμα για το κολυμβητήριο

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365