Τρίτη 25 Ιουνίου 2019

Καταγγελία αναγνώστη για τον ορεινό δρόμο στο Άνω Λουτράκι προς καλή πεδιάδα (ΦΩΤΟ)

Δείτε την καταγγελία του αναγνώστη μας, κάτοικο Λουτρακίου και τις σχετικές φωτο που μας έστειλε.

Αγανακτισμένος αναγνώστης μας, έστειλε μήνυμα στο Aridaia365.gr διαμαρτυρόμενος για την αγγαρεία που όμως μας είπε έκανε το μηχάνημα της αρμόδιας υπηρεσίας στον ορεινό δρόμο του Άνω Λουτρακίου προς καλή πεδιάδα, αφού σήμερα που πήγε να καθαρίσει τον δρόμο, ουσιαστικά τον έκανε χειρότερο και πιο επικίνδυνο από ότι ήταν πριν, βγάζοντας τις πέτρες στην επιφάνεια.



Δείτε την καταγγελία του αναγνώστη μας, κάτοικο Λουτρακίου Ν.Ζ. και τις σχετικές φωτο που μας έστειλε.

"Πέρασε μηχάνημα μάλλον της αρμόδιας υπηρεσίας και τα ανακάτεψε όλα, έβγαλε τις πέτρες όλες έξω, ο άνθρωπος που εργάστηκε εκεί έκανε μεγάλη αγγαρεία, μας δουλεύουν κανονικά στέλνουν ένα γκρέιντερ να μας ξεγελάσουν. Και καλά φτιάχνουν τους δρόμους στο ορεινό δίκτυο Λουτρακιου!!

Το καλό είναι ότι γράφουν προς καλή πεδιάδα 13 χιλιόμετρα με πινακίδα στο δρόμο σαν αξιοθέατο τουριστικού μέρους, αλλά κάνουν φιλόδοξες προσπάθειες παρα πολλοί επισκέπτες της περιοχής, φυσιολάτρες, μέχρι και με αυτοκίνητα δρόμου, πιστεύοντας ότι θα φτάσουν μια μέρα μέχρι την πολυδιαφημισμένη καλή πεδιάδα και μετά τα πρώτα χιλιόμετρα παθαίνουν σοκ από το άβατο που επικρατεί. 

Ο δρόμος αυτός είναι από το Άνω Λουτράκι προς την καλή πεδιάδα. Αν είναι να μας το ξανακάνουν έτσι το δρόμο, δηλαδή να τον κάνουν πιο χάλια απ ότι είναι ας μην ξανά στείλουν μηχάνημα!!

Αν κάποιος πληρώνεται, ή έχουν βγάλει κονδύλιο για αυτή την αγγαρεία είναι απαράδεκτο!"





5 σχόλια:

  1. Μονο ο περονας μπορει να το κανει τωρα που τα άρπαξε χοντρα απο το βαιπ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Φτανει αηδια με αυτο το λουτρακι μας εχετε πριξει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτό σας ταιζει τσοπανοβλαχοι

      Διαγραφή
    2. Τόση ζήλεια και κακία;;ελεος ρε παιδιά!!Ξερετε πόσες οικογένειες απο όλη την Αλμωπία ζουν απο το Λουτράκι;Ανοίξτε τα μάτια σας και μη ρίχνετε έτσι απλοχερα την κακια σας..

      Διαγραφή
  3. Μόνο με τανκς περνάς από αυτόν το δρόμο.Αίσχος. Αλλά τα φωτομοντελα του Δήμου μονο για φωτογραφίες ειναι.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365