Τετάρτη 12 Ιουνίου 2019

ΔΕΥΑΑ: Ενημέρωση των κατοίκων Σαρακηνών για τον καθαρισμό, την χλωρίωση και την χρήση πόσιμου νερού

Ανακοίνωση

Η Δ.Ε.Υ.Α Αλμωπίας έχοντας υψηλό αίσθημα ευθύνης προς όλους τους πολίτες ενημερώνει τους κατοίκους της Τ.Κ. Σαρακηνών ότι η υπηρεσία μας θα προχωρήσει σήμερα 12 Ιουνίου από τις 9:30 έως τις 14:00 στον καθαρισμό  και την χλωρίωση της δεξαμενής και του δικτύου ύδρευσης.Πιστοί στις δεσμεύσεις μας και στο πρόγραμμα μας συνεχίζουμε τις εργασίες καθαρισμού  και στην χλωρίωση δεξαμενών και δικτύων σε όλους τους οικισμούς.Σας εφιστούμε την προσοχή για την χρήση πόσιμου νερού μετά τις 18:00 λόγο των εργασιών που πραγματοποιούνται.Επιπλέον σας ενημερώνουμε για την ορθολογική χρήση του πόσιμου νερού ώστε να πραγματοποιηθεί η πλήρωση της  δεξαμενής,   για την επάρκεια πόσιμου νερού σε όλες  τις  παροχές ύδρευσης.
Ευχαριστούμε για την κατανόηση και την συνεργασία. 

Με εκτίμηση Ο πρόεδρος 
της Δ.Ε.Υ.Α. Αλμωπίας 
Γεωργίου Χρήστος
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365