Πέμπτη 13 Ιουνίου 2019

Από βανδαλισμό έπεσε η "καρδιά" στην κεντρική Πλατεία - Θα αποκατασταθεί η ζημιά σύντομα

Η "καρδιά" έπεσε μετά από βανδαλισμό 

Σας είχαμε ενημερώσει νωρίτερα για την "καρδιά" που έχει τοποθετήσει στην κεντρική Πλατεία Αριδαίας ο Δήμος, για να μαζεύονται τα καπάκια από τα πλαστικά μπουκάλια, η οποία και έπεσε.


Όπως μας ενημέρωσε ο Αντιδήμαρχος κύριος Στέφανος Αβραμίκας η συγκεκριμένη "καρδιά" έπεσε μετά από βανδαλισμό και σύντομα η ζημιά θα αποκατασταθεί.

Εμείς σαν Aridaia365.gr ελπίζουμε στο μέλλον να μην ξανά γίνουμε μάρτυρες τέτοιων χαζών πράξεων και αυτοί που έκαναν αυτόν τον βανδαλισμό να βάλουν λίγο μυαλό στο κεφάλι τους.

1 σχόλιο:

  1. Εχθές το βράδυ αργά, στην Αριδαία γυρω στις 1? 2? είχαμε περίεργες εκρήξεις στην περιοχή Βάκου. Προφανώς και θα πρέπει αν ερευνηθεί γιατί πρόκειται..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365