Τρίτη 25 Ιουνίου 2019

Άλλαξε η εικόνα της εξωτερικής πισίνας των Λουτρών - Έγινε τοποθέτηση βιολογικού συστήματος στην Λουτρόπολη (ΦΩΤΟ/ΒΙΝΤΕΟ)

Δείτε τις αναρτήσεις

Η άλλη εικόνα που παρουσιάζει πλέον το ανοιχτό υδροθεραπευτήριο Στέφανος Τζιβόπουλος των Λουτρών Πόζαρ, ενώ έγινε τοποθέτηση βιολογικού συστήματος στην Λουτρόπολη, όπως ενημέρωσε μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook ο Δήμαρχος Αλμωπίας κύριος Δημήτρης Μπίνος.

Δείτε τις αναρτήσεις:




2 σχόλια:

  1. Η πρωτη εικονα που θα δει ο τουριστας και ο καθε ανθρωπος που θα παει να κανει το μπανιο του ειναι οτι η πισινα ειναι πρασινη απο την βρωμια και οτι εχει να καθαριστει παρα πολυ καιρο...αφηστε τα ομορφα εφε που βαζετε καντε πρωτα τα βασικα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και η προπαγάνδα καλά κρατεί!!! Πράσινα είναι τα μάτια σου πραινοσκούφι. Θα το φυσάτε και δεν θα κρυώνει με αυτά που ψηφίσατε...... Βόδια!!!!

      Διαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365