Παρασκευή 21 Ιουνίου 2019

ΚΠ ΟΡΑΜΑ: Συνάντηση Εθελοντικών Ομάδων

Στόχος της συνάντησης ήταν η γνωριμία και η δια-σύνδεση των ομάδων μεταξύ τους

Την Τετάρτη 19 Ιουνίου 2019 στις 7μ.μ. στην Καλή, στο χώρο του Δημαρχείου του πρ. Δήμου Μενηίδος πραγματοποιήθηκε συνάντηση των εθελοντικών ομάδων που υποστηρίζονται από το Κέντρο Πρόληψης "Όραμα". Στη συνάντηση συμμετείχαν μέλη της Εθελοντικής Ομάδας (Ε.Ο.) Καλής "Από καρδιάς..", της Ε.Ο. Γιαννιτσών "Νοιάζομαι", της υπό αναστολή Ε.Ο. Έδεσσας "Ασπίδα" και της υπό σύσταση Ε.Ο. Σκύδρας που συγκροτείται σιγά-σιγά.


Στόχος της συνάντησης ήταν η γνωριμία και η δια-σύνδεση των ομάδων μεταξύ τους, η αλληλο-ενημέρωση για τις δράσεις που υλοποιεί η κάθε μία, η ανταλλαγή εμπειριών και δυσκολιών, αλλά και η ανα-τροφοδότηση για περαιτέρω δημιουργική κινητοποίηση και συνεργασία σε διάφορους τομείς της καθημερινής ζωής. Όλες αυτές οι πρωτοβουλίες και οι δράσεις ενισχύουν τη συνοχή της κάθε τοπικής κοινωνίας και εμπεδώνουν το αίσθημα της αλληλεγγύης μεταξύ των πολιτών.

Η συνάντηση ολοκληρώθηκε με τον πιο νόστιμο τρόπο, αφού οι οικο-δέποινες από την Ε.Ο. "Από καρδιάς.." είχαν ετοιμάσει πλούσιο μπουφέ.. και μας υπενθύμισαν ότι αντίστοιχος θα περιμένει τους αιμοδότες που θα προσέλθουν την Τρίτη 25 Ιουνίου από τις 9 το πρωί στον ίδιο χώρο, όπου θα πραγματοποιηθεί η 33η εθελοντική αιμοδοσία τους.

Τον Δήμο Σκύδρας εκπροσώπησε η πρ. Αντιδήμαρχος Σκύδρας κα Μ. Γιακαμόζη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365