Τρίτη 18 Ιουνίου 2019

Γιάννης Σηφάκης κατά Νέας Δημοκρατίας για τις υποψηφιότητες της στην Πέλλα

Αυτοί θα κυβερνήσουν την χώρα και την Πέλλα;  

Δήλωση Γιάννη Σηφάκη μετά την ανακήρυξη των υποψηφιοτήτων της ΝΔ στην Πέλλα:  «Χωρίς υποψήφιο η ΝΔ σε Έδεσσα και Αλμωπία!!! Πρώτη φορά στην ιστορία τέτοια υποτίμηση και αδιαφορία της μισής Πέλλας!!!!



Τρία χρόνια ζητούσαν εκλογές, μια βδομάδα (!!!)  μετά την προκήρυξη τους ανακοινώνουν υποψήφιους μετά από άγρια σφαγή των «φατριών» και στις υποψηφιότητες τους η Έδεσσα και η Αλμωπία είναι παντελώς απούσες!!

Αυτοί θα κυβερνήσουν την χώρα και την Πέλλα;  

Τους αφήνουμε στην κρίση των πολιτών. 

Η Πέλλα δεν θα γυρίσει πίσω στην αφάνεια, στην αδράνεια και στον αχαλίνωτο πελατειασμό. 
Τα Κόμματα και οι πολιτικοί παράγοντες δεκαετιών  που κατέστρεψαν την Πέλλα οδηγώντας την από την 5η θέση στο κατά κεφαλή εισόδημα το 1990 στην 49η θέση το 2014 θα καταδικαστούν από τους πολίτες» 

8 σχόλια:

  1. Τι άλλο θέλεις; Σε κάνανε μάγκα ,για σας δουλεύουν και τον άλλον ψεκασμένο τον Βελόπουλο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. πέρα απ την πλάκα γιατί δεν υπάρχει υποψήφιος στην Αλμωπία? τα πρόβατα θα ψηφίσουν πάλι τους εκλεκτούς από Γιαννιτσα και έδεσσα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. μα ουτε απο την εδεσσα εχει για να δεις ποσο θα μας υπολογιζουν οχι κυριοι της νεας δημοκρατιας μπ...ο

      Διαγραφή
    2. Ο μονος και τελευταιος βουλευτης της ΝΔ που βγηκε απο την Αλμωπια ηταν ο Θεοφιλος Γατσος. Γιατι να βαλουν απο την Αλμωπια υποψηφιο, μηπως θα τον ψηφισουμε???????

      Διαγραφή
  3. Η Αλμωπία είχε χρόνια να βγάλει βουλευτή μετά ήρθες εσύ και κάηκε η Αλμωπία οπότε ποιο κόμμα να σκεφτεί να βάλει από την Αλμωπία?και αν του τύχει σαν εσένα?την πάτησαν μετά οπότε καλύτερα από αλλού παρά τύπου σαν εσενα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ρε παιδιά τώρα σοβαρά βλέπετε να ασχολείται κάποιος από την αλμωπια σοβαρά με το βουλευτιλικι από πλευράς ΝΔ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φιλε 12.21 οι μισές υποψηφιότητες που ανακοινώθηκαν είναι αστείες.Και φυσικά αυτό δημιουργεί μεγαλύτερη αδικία στην Αλμωπία.

      Διαγραφή
  5. είναι ξεκάθαρο ότι ο κόσμος που απέμεινε στην Αλμωπία δεν έχει σωστή πληροφόρηση των εξελίξεων.Θεωρείτε σχεδόν εκτός πολιτισμού ,και πιθανον ο Μητσοτάκης φοβάται ότι αργότερα θα έχει πρόβλημα με ένα άτομο που θα ψηφίζει με βάση το συναίσθημα...πιθανόν να φοβήθηκε το αποτέλεσμα των δημοτικών εκλογών που δείχνει ψηφοφόρους απρόβλεπτους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365