Σάββατο 22 Ιουνίου 2019

Ο Καρασμάνης στο πλευρό των παραγωγών του Εξαπλάτανου που βίωσαν και αυτοί την καταστροφική μανία της χαλαζόπτωσης (ΦΩΤΟ)

Δελτίο Τύπου

Στον Εξαπλάτανο και στα χτήματα της Μηλιάς που συνορεύουν με το αγρόκτημα Εξαπλατάνου  βρέθηκε ο Γιώργος Καρασμάνης, για να μιλήσει με τους παραγωγούς που χτυπήθηκαν ανελέητα από την πρόσφατη χαλαζόπτωση, το σχεδόν καθημερινό πιά φαινόμενο - εφιάλτης στο Νομό μας, καθώς και από ανεμοθύελλα και νεροποντή. Οι άνθρωποι – και εδώ – έχουν περιέλθει σε απόγνωση από τη θεομηνία που κατέστρεψε ολοκληρωτικά οπωροφόρα δέντρα, - κυρίως ροδάκινα επιτραπέζια και βιομηχανικά – με ορισμένες ποικιλίες στο στάδιο της συγκομιδής, καπνά, σιτηρά και ελαιοκράμβη, … και έσπασε δέντρα και κλαδιά οπωροφόρων.


Ο πρώην Υπουργός έγινε και εδώ αποδέκτης της οργής και αγανάκτησης για την εγκληματική αδιαφορία – την ανυπαρξία ουσιαστικά – Υπουργείου και Κυβέρνησης που τους έχει αφήσει απροστάτευτους, χωρίς επαρκή και αποτελεσματική αντιχαλαζική προστασία από αέρα, με τις μειωμένες πτήσεις και τα ακόμη ΠΙΟ ΜΕΙΩΜΕΝΑ φυσίγγια!

Ο Γιώργος Καρασμάνης τους διαβεβαίωσε ότι θα πράξει τα πάντα προκειμένου να πάρουν δίκαιες και αντικειμενικές αποζημιώσεις.  






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365